Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι λεπτομέρειες της επίσκεψης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον οδοντίατρο
| 2020-08-11 22:34:00

Οι λεπτομέρειες της επίσκεψης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον οδοντίατρο

Sportdog Team
Οι λεπτομέρειες της επίσκεψης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον οδοντίατρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι των Milwaukee Bucks με τους Toronto Raptors και σύμφωνα με το επίσημο injury report των «ελαφιών», ο λόγος ήταν μια επέμβαση στα δόντια! Λίγες ώρες νωρίτερα, μάλιστα, οι Bucks τον είχαν δηλώσει ως αμφίβολο λόγω… πονόδοντου!

Ο Joe Vardon του “Athletic”, γνωστοποίησε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επίσκεψη του “Greek Freak” στον οδοντίατρο, καθώς όλα είναι διαφορετικά στον καιρό της «φούσκας» και του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, το ΝΒΑ έχει μισθώσει ένα οδοντιατρείο στην περιοχή του Orlando, το οποίο δεν είναι εντός των εγκαταστάσεων του Orlando. Παρ’όλα αυτά οι άνθρωποι της λίγκας έχουν προνοήσει να κάνουν καθημερινούς ελέγχους στους εργαζομένους του ιατρείου, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια και όταν το επισκέπτεται ένας παίκτης να μη θεωρείται ότι βγαίνει από τη «φούσκα».

Πέρα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οδοντίατρο του ΝΒΑ στο Orlando έχουν ήδη επισκεφθεί και οι Brandon Ingram και Joe Hart, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Joe Vardon, ο Greek Freak τον επισκέφθηκε για μία απονεύρωση.

Τα παραπάνω πάντως, δείχνουν ότι το ΝΒΑ έκανε καταπληκτική δουλειά όσον αφορά την οργάνωση της «φούσκας» και την πρόβλεψη όσων ειδικών καταστάσεωνν μπορούσαν να προκύψουν.

ΠΗΓΗ: nbaholics.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags