Facebook Pixel Πανιώνιος: Νέα μπλεξίματα για τον άλλοτε σέντερ του Πανιωνίου, Σαμάρντο Σάμουελς.
| 2020-08-14 08:59:00

Χαμός με πρώην παίκτη ελληνικής ομάδας - Συνελήφθη για επίθεση με ρόπαλο!

Sportdog Team
Χαμός με πρώην παίκτη ελληνικής ομάδας - Συνελήφθη για επίθεση με ρόπαλο!

Πανιώνιος: Νέα μπλεξίματα για τον άλλοτε σέντερ του Πανιωνίου, Σαμάρντο Σάμουελς.

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ επιτέθηκε με ρόπαλο, που είχε πάνω καρφιά, σε έναν άνδρα στην παραλία της Μπαρτσελονέτα επειδή νόμισε πως του είπε κάτι και συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου, ξυλοκόπησε άνδρα στην παραλία της πόλης με το επεισόδιο να παίρνει έκταση, να καλείται η αστυνομία και το θύμα να υποβάλλει μήνυση.

Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό με τον Σάμουελς, καθώς πριν από λίγες μέρες σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΕlPeriodico, είχε βρεθεί να οδηγεί σε μέρος που… απαγορεύονταν τα αυτοκίνητα πάνω στον πεζόδρομο της Μπαρτσελονέτα.

Σε έλεγχο που του έγινε από την αστυνομία τότε δεν είχε πάνω του διαβατήριο ή ταυτότητα, ούτε ασφάλεια για το αυτοκίνητό του.

Το πιο περίεργο μάλιστα ήταν ότι είπε στους αστυνομικούς ότι συχνά κοιμάται στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σπασμένο τζάμι, διότι όπως υποστήριξε στις Αρχές, από εκεί το ανοίγει μια και δεν έχει κλειδιά.

Η αστυνομία επικοινώνησε με το προξενείο της Τζαμάικα, τη Μπαρτσελόνα, αλλά και γνωστούς του Σάμουελς στην καταλανική πρωτεύουσα, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να βγάλει νέο διαβατήριο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags