Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Λαπροβίτολα; Άλλον παικταρά από Ρεάλ "έκοψε" ο Βόβορας - Στη λίστα και ΝΒΑer - Εκεί πάει ο Μάντζαρης!
Μπάσκετ
| 2020-08-15 15:33:00

Ποιος Λαπροβίτολα; Αυτόν "έκοψε" από Ρεάλ ο Βόβορας - Στη λίστα και ΝΒΑer - Εκεί πάει ο Μάντζαρης!

του Pick n' Scroll
Ποιος Λαπροβίτολα; Αυτόν "έκοψε" από Ρεάλ ο Βόβορας - Στη λίστα και ΝΒΑer - Εκεί πάει ο Μάντζαρης!

Παναθηναϊκός: Πριν πάρει τον Πιέρ Τζάκσον ο Παναθηναϊκός, είχε εξετάσει ενδελεχώς και άλλες επιλογές. Δεν είχε πολλές στα χέρια του ο Γιώργος Βόβορας, αλλά είχε τέσσερις-πέντε.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, που μάλιστα πήρε με την «βασίλισσα» και την Ευρωλίγκα του 2018. Πρόκειται για τον Τσέισον Ραντλ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην τεράστια ισπανική ομάδα το 2017-2018.

Ο Ραντλ προτάθηκε στους «πράσινους», είδαν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, αλλά εν τέλει αποφάσισαν να πάρουν τον Τζάκσον, γιατί ήθελαν έναν παίκτη πιο παραγωγικό στην επίθεση. Παρότι μάλιστα ο Ραντλ σε σχέση με τον Τζάκσον έχει πολύ μεγαλύτερη παρουσία στο ΝΒΑ, παρότι κι αυτός έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού πλην της Ρεάλ, είχε αγωνιστεί μία ολόκληρη χρονιά στην Νίμπουρκ της Τσεχίας.

Επίσης, πριν πάρει τον Τζάκσον ο Βόβορας, είχε δει με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο την περίπτωση του Τζάστιν Ρόμπινσον των Ουίζαρντς, όσο και του Τζος Γκρέι των Πέλικανς.

Οσον αφορά στον Βαγγέλη Μάντζαρη, που ακόμη ρωτάνε οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αν θα τον πάρει η ομάδα τους, η απάντηση είναι η ίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί οι μεταγραφές συν τοις άλλοις έχουν κλείσει, εκτός αν αποκτηθεί κάποιος βοηθητικός Ελληνας στους ψηλούς.

Ο Μάντζαρης από την πλευρά του έχει εστιάσει στο εξωτερικό, έχει 1-2 ομάδες, που ενδιαφέρονται, αλλά τα χρήματα, που του προσφέρουν, δεν τον ικανοποιούν. Το πιθανότερο είναι να περιμένει μήπως βρεθεί κάποια πρόταση, που να συνδυάζει το αγωνιστικό με το οικονομικό. Η αγορά, πάντως, είναι πολύ στενή με αρκετά αστέρια του αθλήματος να έχουν μείνει χωρίς ομάδα. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή που... θυμίζει Γιαννακόπουλο - Αυτό τον NBAερ "χτύπησε" ο ΠΑΟ - Κίνηση από το πάνω ράφι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags