Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τρελό "χουνέρι" Μπαρτζώκα σε ΠΑΟ με Έλληνα πρώην Πράσινο - Αυτός θα είναι το… μπαμ από NBA!
| 2020-08-16 15:48:00

Τρελό "χουνέρι" Μπαρτζώκα σε ΠΑΟ με Έλληνα πρώην Πράσινο - Αυτός θα είναι το… μπαμ από NBA!

του Pick n' Scroll
Τρελό "χουνέρι" Μπαρτζώκα σε ΠΑΟ με Έλληνα πρώην Πράσινο - Αυτός θα είναι το… μπαμ από NBA!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ηρεμία υπάρχει πλέον στους «αιώνιους», αφού η μεταγραφική τους κινητοποίηση έχει λάβει σχεδόν τέλος. Στον Παναθηναϊκό αν θα γίνει μία ακόμη κίνηση, θα είναι για Ελληνα βοηθητικό ψηλό. Στο στυλ του Κώττα, που ήταν πέρυσι στον Ιωνικό Νικαίας ή του Διαμαντάκου, που ήταν και παλιότερα στο «τριφύλλι».

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η περίπτωση του 17χρονου, Λευτέρη Μαντζούκα του Προμηθέα και αν τελικά θα γίνει η προσέγγιση για να αποκτηθεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για την περίπτωσή του.

Πάντως, κάποιοι επιμένουν ότι οι Πειραιώτες είναι πιθανόν να κάνουν κίνηση για ακόμη έναν έτοιμο παίκτη πριν από το πρώτο επίσημο τζάμπολ. Εμείς δεν το πιστεύουμε γιατί το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι υπερπλήρες για μία ομάδα, που θα έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

Αυτοί, όμως, που επιμένουν για μια ακόμη μεταγραφή λένε ότι ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί μέσα στον Σεπτέμβρη. Και μάλιστα αναφέρουν συγκεκριμένα ονόματα. Αναφέρουν το όνομα του Ιαν Βουγιούκα, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, και του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που είναι στους Πέισερς, αλλά μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις τους, μένει κι αυτός ελεύθερος.

Ο Βουγιούκας προς το παρόν δεν έχει κάτι στα χέρια του. Ορισμένες μικρές ομάδες από την Ευρώπη του έχουν χτυπήσει την πόρτα, αλλά ο 35χρονος σέντερ δεν αφήνει την Αθήνα, αν δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό.

Ο Μήτρου-Λονγκ παίζει ελάχιστα με τους Πέισερς. Είναι σαν να μην υπάρχει στο ρόστερ τους. Ο αδερφός του, Ελάιζα, θα παίξει για τον ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται και ο Ναζ να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Είναι κάτι, που θα το μάθουμε αν θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Η φημολογία καλά κρατεί, λοιπόν, αλλά και εμείς πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, τουλάχιστον όσον αφορά στους έτοιμους παίκτες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή που... θυμίζει Γιαννακόπουλο - Αυτό τον NBAερ "χτύπησε" ο ΠΑΟ - Κίνηση από το πάνω ράφι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags