Facebook Pixel Ποιος Βουγιούκας; Άλλον ψηλό θα πάρει ο Ολυμπιακός
| 2020-08-18 13:14:00

Ποιος Βουγιούκας; Άλλον ψηλό θα πάρει ο Ολυμπιακός - Τα... σκάνε οι Αγγελόπουλοι - Σφήνα ΠΑΟ;

του Pick n' Scroll
Ποιος Βουγιούκας; Άλλον ψηλό θα πάρει ο Ολυμπιακός - Τα... σκάνε οι Αγγελόπουλοι - Σφήνα ΠΑΟ;

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του και ο κόσμος του ενθουσιάστηκε, βλέποντας φωτογραφίες με τον Σλούκα στα ερυθρόλευκα και γενικά όλη την ομάδα μαζεμένη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Kρυφά ή φανερά οι Πειραιώτες (φίλαθλοι) θεωρούν ότι η ομάδα που έχει φτιαχτεί είναι για μεγάλα πράγματα, που φτάνουν μέχρι και το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Οι άνθρωποιπου δουλεύουν γι' αυτήν είναι απίθανο να πουν κάτι τέτοιο ανοιχτά, αν και αυτοί το πιστεύουν επίσης.

Οι μεταγραφές δείχνουν να έχουν τελειώσει μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Κάποιοι μιλάνε για Βουγιούκα ή Μήτρου Λονγκ μέσα στον Σεπτέμβρη, εμείς δεν το πιστεύουμε. Αντίθετα, είναι πιο ρεαλιστικό το ενδεχόμενο της απόκτησης του Λευτέρη Μαντζούκα του Προμηθέα, που είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό. Για να φύγει μάλιστα ο παίκτης από τον Προμηθέα, πρέπει οι Πατρινοί να πάρουν 300.000 ευρώ, που είναι το μπάι-άουτ. Ενδεχομένως αν αρχίσει διαπραγμάτευση, ο Προμηθέας μπορεί να τον δώσει και με μικρότερο ποσό. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει ουσιαστική διαπραγμάτευση.

Ο Μαντζούκας από την πλευρά του περιμένει τις εξελίξεις, αλλά είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του. Μάλιστα, ξεκίνησε ήδη να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του Προμηθέα και πιο συγκεκριμένα στην προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Αν τον πάρει ο Ολυμπιακός, σίγουρα δεν τον προορίζει άμεσα για την πρώτη ομάδα. Θα τον έχει είτε για την ομάδα της Α2 και να κάνει και κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, είτε θα τον δώσει δανεικό σε μία από τις πολλές ομάδες της Α1, που έχουν ανάγκη ένα τέτοιο ταλέντο.

Ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να ασχοληθεί με τον Μαντζούκα, γιατί έχει ήδη εξαντλήσει το μπάτζετ του. Και οι άνθρωποί του, απολύτως σωστά, θέλουν να κινηθούν μέχρι εκεί που πρέπει και μπορούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έριξε τον κεραυνό ο Γιαννακόπουλος - "Τότε επιστρέφω στον ΠΑΟ" - Θα τρελαθούν οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags