Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η επιστροφή στην Α1, τι θέλει ο Μπαρτζώκας και ο Γιαννακόπουλος
| 2020-08-19 14:35:00

Βόμβα Ολυμπιακού με Α1; - Το θέλει ο Μπαρτζώκας - Σώζεται το πρωτάθλημα - Λείπει ο Δημήτρης και...

του Pick n' Scroll
Βόμβα Ολυμπιακού με Α1; - Το θέλει ο Μπαρτζώκας - Σώζεται το πρωτάθλημα - Λείπει ο Δημήτρης και...

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος από κάθε πλευρά. Για την Α1 έχει φτιάξει το ρόστερ του και έχει ξεκινήσει προετοιμασία. Για την Α2 ο κόουτς, Δημήτρης Τσαλδάρης, έχει πάρει τους παίκτες που ήθελε και όλοι είναι έτοιμοι για δουλειά.

Φτάνουμε στον Σεπτέμβρη, στο σημείο, δηλαδή, που πολλοί είχαν πει ότι θα φανεί αν ο Oλυμπιακός θα παίξει στην Α1. Η ΚΑΕ επισήμως δεν έχει πει ότι θέλει κάτι τέτοιο. Ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, σαφώς θα επιθυμούσε να υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Και για να έχει καλύτερο ρυθμό η ομάδα του και για να παίζουν όλοι οι παίκτες του.

Με ένα ματς την εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, πώς θα παίζουν π.χ. ο Χαραλαμπόπουλος και ο Κόνιαρης; Δεν είναι καθόλου εύκολο. Μπορεί να περάσουν πέντε αγωνιστικές και οι δύο αυτοί παίκτες να έχουν παίξει όλα κι όλα 10 λεπτά. Έτσι χάνεται ο παίκτης. Οσο κι αν προσπαθείς, δεν μπορείς να τον διατηρήσεις σε καλή κατάσταση και δη ψυχολογική.

Υπάρχει, όμως, ρεαλιστική πιθανότητα να αγωνιστεί ο Oλυμπιακός στην Α1 την επόμενη χρονιά; Κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο, αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει τηλεοπτική στέγη για το πρωτάθλημα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κεντρικός χορηγός, καθώς έχει φύγει η ΕΚΟ (έχει φύγει από κεντρικός χορηγός, όχι τελείως).

Αν αύριο αποφασιστεί ο Ολυμπιακός να παίξει στην Α1, αμέσως όλα αλλάζουν. Και τηλεόραση θα βρεθεί και με καλά χρήματα και κεντρικός χορηγός επίσης.

Δεν είναι μόνο αυτός καθ' αυτός ο Oλυμπιακός που θα φέρει την ανατροπή. Είναι ότι θα βρεθεί μαζί πάλι το μεγάλο ζευγάρι των "πράσινων" με τους "κόκκινους". Αυτό που τραβάει τον περισσότερο κόσμο. Και μάλιστα πλέον θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος χαλασμός, καθώς με τις μεταγραφές που έχει κάνει η ΑΕΚ, προβάλλει κι αυτή αξιώσεις για τίτλο.

Και αν αποφασιστεί να υπάρξει Oλυμπιακός, δεν υπάρχει πλέον Δημήτρης Γιαννακόπουλος να φωνάξει και να αντιδράσει.

Παρόλα αυτά επιμένουμε στην πραγματικότητα που λέει ότι οι Πειραιώτες είναι απίθανο να παίξουν του χρόνου στην Α1, αν και η συμμετοχή τους θα έλυνε τα μεγάλα προβλήματα του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος της χώρας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έριξε τον κεραυνό ο Γιαννακόπουλος - "Τότε επιστρέφω στον ΠΑΟ" - Θα τρελαθούν οι οπαδοί (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags