Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εκεί πηγαίνει ο Μπουρούσης - Τον ακολουθεί κι ο Παππάς!
Μπάσκετ
| 2020-08-20 16:43:00

Ποιος ΠΑΟ; Εκεί θα πάει ο Μπουρούσης - Τρελό συμβόλαιο στα 37 - Τον ακολουθεί κι ο Παππάς!

του Pick n' Scroll
Ποιος ΠΑΟ; Εκεί θα πάει ο Μπουρούσης - Τρελό συμβόλαιο στα 37 - Τον ακολουθεί κι ο Παππάς!

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Μπουρούσης συμμετέχει από χθες στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και απολύτως λογικά οι φίλοι της ομάδας ρωτάνε αν υπάρχει ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα τη νέα χρονιά. Η απάντηση είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και οι λόγοι είναι πολλοί.

Ένας από αυτούς είναι και οικονομικός, αφού ο νέος Παναθηναϊκός κινείται με το "έσοδα-έξοδα" και με τις κινήσεις που έχουν γίνει είναι κοντά στο όριο. Συν τοις άλλοις, στη θέση του σέντερ υπάρχει ο Παπαγιάννης, υπάρχει ο Όγκαστ, θα παίζει ο Μήτογλου, θα παίζει και σε κάποια σχήματα ο Ουάιτ. Οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για "5άρι".

Και από την άλλη, ο Μπουρούσης στα 37 του θέλει να είναι σε μία ομάδα, όχι να παίζει 30 λεπτά, αλλά να έχει ρόλο και να βοηθάει ουσιαστικά. Κάτι που στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει.

Ο διεθνής σέντερ έχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας και της Κίνας και περιμένει τις εξελίξεις. Στην Κίνα έχει πολύ καλό όνομα, αλλά προς το παρόν οι Ασιάτες δεν ανοίγουν τις πόρτες τους για τους ξένους παίκτες. Αν γίνει αυτό και δεν έχει κλείσει κάπου αλλού ο Μπουρούσης, θα είναι πιθανό να επιστρέψει στο πλούσιο αυτό πρωτάθλημα.

Από την Κίνα υπάρχει ενδιαφέρον και για έναν ακόμη Έλληνα παίκτη και επίσης πρώην του Παναθηναϊκού, τον Νίκο Παππά. Ο διεθνής γκαρντ έχει κρούσεις από ομάδες της Ευρώπης, δίχως, όμως, να τον ικανοποιεί κάποια από αυτές. Δεν αποκλείεται επομένως, αν ανοίξει η πόρτα της Κίνας για τους ξένους παίκτες, να πάει και αυτός εκεί.

Το άνοιγμα της Κίνας περιμένει και ο Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στην ομάδα που ήταν πριν πάρει τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

Η Κίνα με λίγα λόγια θα σώσει πολύ κόσμο ή θα καταστρέψει πολύ κόσμο, αν αποφασίσει να πορευτεί χωρίς ξένους παίκτες. Την Κίνα περιμένει και ο Αγιόν, την Κίνα περιμένει και ο Γιούντο, παίκτες, δηλαδή, με πολύ μεγάλα ονόματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Αποχώρηση-έκπληξη από ΠΑΟ - Τέλος Έλληνας άσος - Έφυγε από την προετοιμασία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags