Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άφωνοι με το... τέρας στο ΣΕΦ - Πήρε 8 μυικά κιλά
| 2020-08-21 22:10:00

Άφωνοι με το... τέρας στο ΣΕΦ - Πήρε 8 μυικά κιλά - "Τρέμουν" οι ψηλοί της Ευρωλίγκας

του Pick n' Scroll
Άφωνοι με το... τέρας στο ΣΕΦ - Πήρε 8 μυικά κιλά - "Τρέμουν" οι ψηλοί της Ευρωλίγκας

Ο Ολυμπιακός χτίζεται με υψηλές βλέψεις ενόψει της νέας σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα υπό την ηγεσία του. Στο ρόστερ έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις, με πιο λαμπερή προσθήκη αυτή του Κώστα Σλούκα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από όλους τους ξένους της περσινής αγωνιστικής χρονιάς έμειναν μόνο ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Οκτάβιους Έλις.

Αξίζει να σταθούμε στον δεύτερο, καθώς ήταν ένας από τους… πρωταγωνιστές της πρώτης προπόνησης του Ολυμπιακού, κάνοντας το τεχνικό τιμ να χαμογελά.

Αιτία ήταν η μεγάλη αλλαγή του Αμερικανού σέντερ προς το καλύτερο, όσον αφορά το σώμα του!

Ο Έλις εμφανίστηκε εντελώς διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι, έχοντας βάλει αρκετά μυικά κιλά. Ήταν εμφανές πως ο Αμερικανός δούλεψε πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι, το οποίο πέρασε στις ΗΠΑ. Ο πρώην άσος του Προμηθέα δεν πήγε στην πατρίδα του για… διακοπές, αντιθέτως "έλιωσε" στην προπόνηση και τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι ήδη ορατά.

Η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο εκγύμνασης του 27χρονου τον βοήθησε να "δέσει" και να γίνει πιο δυνατός. Με δεδομένο ότι υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν έτοιμη την… πρώτη ύλη για να δουλέψουν με τον Έλις και να τον βοηθήσουν να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

Το στοιχείο αυτό είναι το πλέον κρίσιμο για τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού αποτέλεσε το μεγαλύτερο μειονέκτημά του πέρυσι. Μπορεί να είναι 2.08 με άνοιγμα χεριών που… τρομάζει, αλλά μειονεκτούσε σε όγκο και δύναμη κόντρα σε πιο βαρείς σεντερ της Euroleague.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλις έχει προσθέσει τουλάχιστον 8 μυικά κιλά και χρειάζεται μερικά ακόμα για να φτάσει στο ιδανικό επίπεδο. Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα δουλειά του παίκτη, που δείχνει μεγάλη θέληση να δικαιώσει τον Μπαρτζώκα για την επιλογή του να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή "σκούπα" στο Λιμάνι - "Τελειώνουν’ άμεσα τρεις ξένοι από τον Ολυμπιακό - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags