Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρέλα Μάντζαρη να βάλει πράσινα - Θέλει... εκδίκηση
| 2020-08-24 14:07:00

Τρέλα Μάντζαρη για ΠΑΟ - Θέλει... εκδίκηση - Τζέιλεν Άνταμς από NBA - Tι ζητάει ο Μπουρούσης!

του Pick n' Scroll
Τρέλα Μάντζαρη για ΠΑΟ - Θέλει... εκδίκηση - Τζέιλεν Άνταμς από NBA - Tι ζητάει ο Μπουρούσης!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του με τον προπονητή του, Γιώργο Βόβορα, να έχει να κάνει μόνο με ένα πρόβλημα: με τον τραυματισμό του Λευτέρη Μποχωρίδη. Κατά τα άλλα, τα πάντα κυλάνε ρολόι με τη διάθεση να είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.

Συχνά, πυκνά, πάντως, σκάνε μεταγραφικά σενάρια που δεν αφήνουν τους "πράσινους" να έχουν απόλυτη ηρεμία. Όχι ότι αν γραφτεί ένα όνομα, δεν θα κοιμηθούν το βράδυ, έχουν, όμως, ξεκαθαρίσει ότι προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή. Τουλάχιστον περιφερειακού παίκτη.

Πριν από κάποιες ώρες, λοιπόν, αναφέρθηκε εκ νέου το όνομα του Βαγγέλη Μάντζαρη, που παραμένει ελεύθερος, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Προμηθέα. Ο Μάντζαρης θα ήθελε σαν τρελός να φορέσει τα πράσινα, για αγωνιστικούς λόγους πάνω από όλα, αλλά και γιατί πρόκειται για την αγαπημένη του ομάδα. Δεν υπάρχει, όμως, περίπτωση, καθώς οι θέσεις είναι συμπληρωμένες, κάτι που ξεκαθαρίζεται συνεχώς από την ΚΑΕ.

Θέμα μεταγραφής θα υπάρξει μόνο σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού ή αν διαπιστωθεί στα δυνατά φιλικά που θα δοθούν ότι κάτι λείπει.

Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει σταμπάρει περιπτώσεις περιφερειακών, ώστε να είναι έτοιμος. Ένα παράδειγμα είναι ο Τζέιλεν Άνταμς, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος, όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο ΝΒΑ οι Μπλέιζερς.

Όσο για τον Μπουρούση, που προπονείται με τον Παναθηναϊκό, και για αυτόν δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει με τα πράσινα, γιατί και ψάχνει κάτι άλλο και οι πρωταθλητές είναι καλυμμένοι στη θέση του σέντερ. Έχουν τον Παπαγιάννη, έχουν τον Ογκαστ, θα παίζει και ο Μήτογλου.

Και ο Μπουρούσης δεν είναι παίκτης που θα του πεις κάτσε στον πάγκο και βλέπε τους άλλους. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ θέλει να έχει ρόλο και χρόνο σε όποια ομάδα βρεθεί. Αλλιώς δεν έχει νόημα να συνεχίσει να παίζει στα 37 του χρόνια. Θέλει να το ευχαριστιέται, άλλωστε το οικονομικό του θέμα το έχει λύσει προ πολλού...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags