Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το "έγκλημα" του αιώνα - Γιατί δεν πήραν ποτέ τον Γιάννη!
| 2020-08-26 14:55:00

Το "έγκλημα" του αιώνα! Γιατί δεν πήραν ποτέ Ολυμπιακός, ΠΑΟ τον Γιάννη - Αποκάλυψη που... σοκάρει

του Pick n' Scroll
Το "έγκλημα" του αιώνα! Γιατί δεν πήραν ποτέ Ολυμπιακός, ΠΑΟ τον Γιάννη - Αποκάλυψη που... σοκάρει

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλπάζει στο ΝΒΑ, κάνοντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Χθες αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος, ενώ οι περισσότεροι λένε ότι θα βγει και πολυτιμότερος παίκτης της λίγκας.

Και αν δεν είναι ο κορυφαίος του κόσμου, σίγουρα είναι μέσα στους τρεις καλύτερους του πλανήτη. Ποιος το περίμενε αυτό, όταν ο Γιάννης έπαιζε στον ταπεινό Φιλαθλητικό και την ίδια ώρα μόλις και μετά βίας μπορούσε να βγάλει τα της επιβίωσής του, καθώς και της οικογένειάς του.

Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτάνε ακόμη και σήμερα, γιατί ο Αντετοκούνμπο δεν πήγε στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό. Γιατί οι δύο μεγάλες μας ομάδες δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ ζεστά για τον κορυφαίο σήμερα παίκτη.

Απάντηση ξεκάθαρη δεν μπορεί να δοθεί. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το εν λόγω θέμα, όχι, βέβαια, μέσω ανακοίνωσης, αλλά με δηλώσεις εκπροσώπων τους. Δεν έχουν πει κάτι σχετικά.

Για τον Ολυμπιακό αυτό, που κυκλοφορεί στην πιάτσα είναι ότι "δεν τον πήραμε, γιατί δεν θα μας τον έκανε ποτέ Ελληνα ο Βασιλακόπουλος". Αλλοι πάλι λένε ότι η πρόταση των Πειραιωτών δεν ήταν τέτοια, ώστε να μπορέσει να πάρει τον Γιάννη, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι είναι υποστηρικτής του Ολυμπιακού. Πήγαινε και στο ΣΕΦ και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για τον Παναθηναϊκό αυτό που αναφέρεται είναι ότι "δεν μπήκαμε στη διαδικασία να τον πάρουμε, γιατί ξέραμε ότι θα πάει αμέσως στο ΝΒΑ. Οπότε δεν υπήρχε λόγος να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία".

Και εκείνες τις εποχές ο Παναθηναϊκός ήταν δυνατός οικονομικά, οπότε δεν είχε στο μυαλό του να πάρει τον Αντετοκούνμπο μόνο και μόνο για να καρπωθεί το μπάι-άουτ από το ΝΒΑ.

Τελικά ο Γιάννης πήγε στη Σαραγόσα, οι Ισπανοί ήταν εκείνοι που πήραν το μπάι-άουτ από το ΝΒΑ (δεν έπαιξε ποτέ ο Ελληνας σούπερ σταρ στη Σαραγόσα) και τη συνέχεια τη βλέπουμε και την απολαμβάνουμε όλοι μας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags