Facebook Pixel "Τρέχουν" οι εξελίξεις στο NBA μετά την απόφαση των Μπακς - Σκέψεις για lockout τη νέα σεζόν!
Μπάσκετ
NBA
| 2020-08-27 09:33:00

"Τρέχουν" οι εξελίξεις στο NBA μετά την απόφαση των Μπακς - Σκέψεις για lockout τη νέα σεζόν!

Sportdog Team
"Τρέχουν" οι εξελίξεις στο NBA μετά την απόφαση των Μπακς - Σκέψεις για lockout τη νέα σεζόν!

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήραν χθες μια ιστορική απόφαση με το να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο πέμπτο παιχνίδι των playoffs κόντρα στους Μάτζικ, διαμαρτυρόμενοι έτσι για την αστυνομική βία στις ΗΠΑ, μετά και το νέο περιστατικό με τον πυροβολισμό επτά φορές προς τον Αφροαμερικανό, Τζέικομπ Μπλέικ, μπροστά στα τρία παιδιά του, από αστυνομικό.

Αυτή η εξέλιξη έφερε και την αντίδραση των άλλων ομάδων του NBA, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν σε αυτή την ενέργεια τους Μπακς, με αποτέλεσμα να αναβληθεί όλη η αγωνιστική των playoffs και να ξεκινήσει μια συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Η Ένωση Παικτών συζήτησε για την επόμενη μέρα στη λίγκα και έριξε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να γίνει lockout τη νέα σεζόν, αν ολοκληρωθεί αυτή που διανύουμε, αναλύοντας παράλληλα και τον οικονομικό αντίκτυπο που θα έχει μια τέτοια κίνηση.

Ακόμα δεν υπήρξαν οριστικές αποφάσεις, ωστόσο θα γίνει νέα συνάντηση μεταξύ των παικτών, με τον ΜακΚόλουμ να τονίζει πως χρειάζεται ένα πλάνο δράσης, ενώ τον Ντοκ Ρίβερς να προσθέτει πως πρέπει να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για την ψήφο και την αστυνομική βία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags