Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα! Αυτός ο Έλληνας άσος ετοιμάζεται για το NBA
| 2020-09-01 15:00:00

Βόμβα! Ποιος "πράσινος" ετοιμάζεται για NBA - Τρελό τι έκανε στη Θεσσαλονίκη - Νέος... Ντέρικ Ρόουζ!

του Pick n' Scroll
Βόμβα! Ποιος "πράσινος" ετοιμάζεται για NBA - Τρελό τι έκανε στη Θεσσαλονίκη - Νέος... Ντέρικ Ρόουζ!

Ντίνος Μήτογλου: Ο Παναθηναϊκός έχει ανανεώσει το ρόστερ του, έχοντας μπει πλέον σε μία νέα λογική. Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν υπάρχει και οι Τριαντόπουλος, Αλβέρτης και Διαμαντίδης κινούνται με το μότο "έσοδα-έξοδα".

Όλοι στην ομάδα θα ήθελαν να έχουν πιο καλούς παίκτες, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει με τα υπάρχοντα δεδομένα. Πάντως, όσοι παίκτες και να ήρθαν, ο Παναθηναϊκoς θα στηριχθεί πολύ στα ελληνικά αστέρια του. Αυτούς που υπήρχαν και τις προηγούμενες χρονιές. Στον Παπαπέτρου, στον Παπαγιάννη και στον Μήτογλου.

Ο τελευταίος πιστεύεται ότι θα είναι εκείνος που θα κάνει θραύση φέτος. Ήδη πραγματοποίησε την σχετική αρχή στο φιλικό με την ΑΕΚ, όπου ήταν μακράν ο καλύτερος του γηπέδου.

Ο Μήτογλου θα παίξει και στο "4" και στο "5", μάλιστα στο φιλικό με την ΑΕΚ έπαιξε αρκετά στη θέση του σέντερ, κάνοντας σπουδαία πράγματα.

Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ είναι της νοοτροπίας "δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά". Ηταν στεναχωρημένος που αυτό το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας, δεν μπόρεσε να πάει στις ΗΠΑ για να δουλέψει ατομικά. Είναι κάτι που κάνει κάθε χρόνο.

Στεναχωρήθηκε, αλλά δούλεψε και πάλι. Πήρε τα... κλειδιά ενός κλειστού στη Θεσσαλονίκη και από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν εκεί.

Ο Μήτογλου διανύει φέτος τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε μεγάλη μάχη για να τον πάρει το καλοκαίρι του 2017. Ο Μήτογλου ήθελε να μείνει στις ΗΠΑ και στο Ουέικ Φόρεστ, ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον, αλλά οι "πράσινοι" τον άρπαξαν, καταγράφοντας πολύ μεγάλη επιτυχία.

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει του χρόνου το καλοκαίρι. Και γενικά αν θα μείνει ο Μήτογλου στον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος άλλωστε δεν ασχολείται με αυτά προς το παρόν, αφού θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Απώτερος στόχος του, πάντως, είναι να πάει στο ΝΒΑ.

Γι' αυτό άλλωστε άλλαξε και ατζέντη πριν από καιρό, πηγαίνοντας στην περίφημη Wasserman. Μία εταιρεία που εκπροσωπεί παικταράδες, όπως ο Τζόελ Εμπίντ των Σίξερς και ο εκπληκτικός Ντέρικ Ρόουζ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags