Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι' αυτό ο Δημήτρης πήρε τον Βόβορα
| 2020-09-02 15:27:00

Γι' αυτό ο Δημήτρης πήρε τον Βόβορα - Ποιον παικταρά του NBA ήθελε στον ΠΑΟ - Απίστευτο "μάτι"!

του Pick n' Scroll
Γι' αυτό ο Δημήτρης πήρε τον Βόβορα - Ποιον παικταρά του NBA ήθελε στον ΠΑΟ - Απίστευτο "μάτι"!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το ρόστερ του καθώς σε λίγες ώρες θα υπογράψει ο 23χρονος γκαρντ, Νίκος Δίπλαρος, ετοιμάζεται για τα επόμενα φιλικά του παιχνίδια (έχει ήδη αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ) και αισιοδοξεί ότι θα έχει μία πολύ καλή χρονιά.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού", Γιώργος Βόβορας με τους συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά, ώστε να κάνουν το υλικό που έχουν στα χέρια τους όσο πιο ομοιογενές γίνεται. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Θέλει πολύ χρόνο και δεν γνωρίζει κανείς αν θα υπάρχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει και την πρώτη τηλεοπτική παρουσία της ομάδας του, ώστε να πάρει σχετική γεύση. Θέλει παράλληλα να δει και τους ξένους που αποκτήθηκαν και κυρίως τον Φόστερ, τον Ουάιτ και τον Τζάκσον, που είναι πιο... άγνωστοι σε σχέση με τον Νέντοβιτς, τον Σαντ-Ρος και τον Μπέντιλ. Ο Βόβορας, πάντως, έχει μάτι στους ξένους, κάτι που θυμήθηκαν πολλοί, βλέποντας στο ΝΒΑ τα παιχνίδια των Χιούστον Ρόκετς με την Οκλαχόμα.

Στους Ρόκετς παίζει ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον, ένας παίκτης που άρεσε πολύ στον Βόβορα, από τα χρόνια που ήταν βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2016 είχε γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ο Κόβινγκτον από πλευράς Παναθηναϊκού, αλλά ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ είχε αποφασίσει να μείνει στο ΝΒΑ.

Ο Βόβορας έβλεπε μπροστά από την εποχή του. Γιατί το 2016 ο stretch 5, που ήταν και είναι ο Κόβινγκτον, δεν ήταν κάτι διαδεδομένο. Ένα ψηλό παιδί, δηλαδή, που να παίζει στη θέση του σέντερ και να πετάει τα τρίποντα για πλάκα. Πλέον, πολλές είναι οι ομάδες που ψάχνουν και θέλουν τέτοιους παίκτες, με τον Κόβινγκτον να έχει ταιριάξει τέλεια σε αυτό το κομμάτι στους Ρόκετς.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς τέτοιους παίκτες πλέον, όχι εννοείται στην ποιότητα που έχει ο Κόβινγκτον. Και ο Μπέντιλ και ο Ουάιτ και κυρίως ο Μήτογλου μπορούν να υπηρετήσουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Ειδικά ο Μήτογλου έχει δουλέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι στο σουτ και στον Παναθηναϊκό περιμένουν να έχει μεγαλύτερη συνέπεια σε αυτό. Σουτ είχε και πριν, αλλά όχι σταθερότητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags