Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Σλούκας; Αυτός "οργίασε" στο ντεμπούτο του Ολυμπιακού!
| 2020-09-03 11:10:00

Ποιος Σλούκας; Αυτός "οργίασε" στο ντεμπούτο του Ολυμπιακού - Όνομα-έκπληξη - Κλειδί για Μπαρτζώκα

του Pick n' Scroll
Ποιος Σλούκας; Αυτός "οργίασε" στο ντεμπούτο του Ολυμπιακού - Όνομα-έκπληξη - Κλειδί για Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο του φιλικό με τον Ηρακλή, τον οποίο και νίκησε άνετα, κάτι που μαρτυράει έκδηλα το 80-50. Η διαφορά των 30 πόντων δεν είναι κάτι που πρέπει να εντυπωσιάζει. Είναι πάνω-κάτω η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Από τη μία ο λόγος γίνεται για μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και από την άλλη για τον Ηρακλή, ο οποίος θα παίξει προκριματικά για να μπορέσει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από κει και πέρα, συμπεράσματα ασφαλή δεν μπορούν να βγουν καθώς μεταξύ άλλων πρόκειται για το πρώτο ματς που έδωσαν οι Πειραιώτες, μετά από σχεδόν 6 μήνες απραξίας. Και συν τοις άλλοις, ο Oλυμπιακός έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, το οποίο σημαίνει ότι θέλει λίγο χρόνο παραπάνω σε σχέση με άλλες ομάδες, προκειμένου να βρει τα πατήματά του.

Ανθρωποι, που ήταν στο κλειστό του Μετσόβου, είχαν να πουν για τον Ζαν Σαρλς, μία μεταγραφή που δεν είχε τη λάμψη που είχαν άλλες, όπως του Σλούκα βέβαια, αλλά και του Χάρισον.

Όπως ανέφεραν οι παρόντες, ο Γάλλος πάουερ-φόργουορντ του Ολυμπιακού θα είναι κλειδί στα σχέδια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών και βασικά έχει το μεσαίο παιχνίδι, το short roll, κάτι που δουλεύει πολύ στα παιχνίδια του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Zαν Σαρλς έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι με τη Βιλερμπάν και όπως είπε τις προάλλες ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, "ο Ζαν Σαρλς θα γινόταν σπουδαίος παίκτης στο ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς, αν δεν είχε τραυματισμούς".

Γενικά ο Ολυμπιακός και πιο συγκεκριμένα ο Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ένα σύνολο, που δεν έχει το ταλέντο άλλων χρόνων, αλλά έχει διακριτούς ρόλους, πράγμα πολύ σημαντικό για το μπάσκετ.

Θα έλεγε κανείς ότι ο Oλυμπιακός στο κομμάτι των ρόλων μοιάζει με τους Μαϊάμι Χιτ, που εντυπωσιάζουν αυτές τις μέρες στο ΝΒΑ. Οι Χιτ έχουν τον Ντράγκιτς και τον Μπάτλερ να δεσπόζουν και από κει και πέρα μία σειρά πολύτιμων ρολιστών. Έτσι φαίνεται να είναι και ο Oλυμπιακός με Σλούκα, Σπανούλη κα Πρίντεζη σε ρόλους πριμαντόνας, σε μικρότερη ποιότητα βέβαια. 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags