Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκός: Οι πρώτες φήμες για Ζοτς! Τρελή επιστροφή στον ΠΑΟ
| 2020-09-09 18:20:00

Οι πρώτες φήμες για Ζοτς! Τρελή επιστροφή στον ΠΑΟ - Τον θέλει η υπερομάδα - Έκπληξη μεγατόνων!

του Pick n' Scroll
Οι πρώτες φήμες για Ζοτς! Τρελή επιστροφή στον ΠΑΟ - Τον θέλει η υπερομάδα - Έκπληξη μεγατόνων!

Ζέλικο Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκός: Έχετε ακούσει την έκφραση "φαγητό χωρίς αλάτι"; Ακόμη κι αν είστε μικροί σε ηλικία, κάπου θα την έχει πάρει το αυτί σας. Αυτή ακριβώς η έκφραση ισχύει εν μέρει για τη νέα Ευρωλίγκα που έχουμε μπροστά μας.

Το επίπεδο παραμένει υψηλό, αλλά δεν υπάρχει σε αυτή ο Ζέλικο Oμπράντοβιτς, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, ο κυρίαρχος της διοργάνωσης και ο κορυφαίος Ευρωπαίος προπονητής.

Ο Ζοτς έφυγε από τη Φενέρ, την οποία έφτασε ψηλά, και όπως είχαν εκτιμήσει πολλοί, τη χρονιά που μας έρχεται, θα πάρει τις ανάσες του, ώστε να επανέλθει δριμύτερος τη σεζόν 2021-2022.

Ο Σέρβος προπονητής δουλεύει συνεχώς από το 1991 με μοναδική διακοπή τη χρονιά μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό και πριν από την έλευσή του στην Τουρκία για τη Φενέρ.

Είναι ανθρώπινο να θέλει να ξεκουραστεί. Αλλά και είναι αναγκαίο να μείνει στην άκρη, καθώς πρέπει να ανανεωθεί και μπασκετικά. Να γεννήσει νέες ιδέες, να βάλει καινούρια πράγματα στο ρεπερτόριό του. Είναι ο κορυφαίος, αλλά κάπου πρέπει να εκσυγχρονίζεται κιόλας.

Ολοι αυτό που θέλουν να μάθουν είναι ποια θα αποτελέσει την επόμενη ομάδα του. Οι Παναθηναϊκοί τον θέλουν πίσω σαν τρελοί, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν υφίσταται τέτοια περίπτωση. Ο Ομπράντοβιτς θέλει δυνατό μπάτζετ για να αναλάβει μία ομάδα και ο Παναθηναϊκός δεν έχει εδώ και χρόνια αυτή τη δυνατότητα.

Η Μπαρτσελόνα έχει δεμένο τον γάιδαρ;o της με τον Γιασικεβίτσιους, το ίδιο και η ΤΣΣΚΑ με τον Ιτούδη. Οι ομάδες που απομένουν είναι η Αρμάνι και η Ρεάλ. Μόνο εκεί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές το επόμενο καλοκαίρι και σίγουρα είναι δύο θελκτικοί προορισμοί για τον Ζοτς. Ο τελευταίος δεν πρόκειται να πάει σε ομάδες σαν τη Χίμκι, παρότι η ρωσική ομάδα έχει πολλά λεφτά. Δεν είναι της εμβέλειάς του.

Υπάρχει και ένα σενάριο που αναφέρεται σε ομάδα που θα συσταθεί στο Λονδίνο και θα πέσουν πολλά χρήματα. Ήδη έχουν συνδέσει τον Ομπράντοβιτς με αυτό το πρότζεκτ, κάτι που αν γίνει θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει τίποτα. Ο Σέρβος απολαμβάνει τις διακοπές του, χωρίς να πολυκαίγεται για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags