Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρελαμένος" ο Βόβορας με τον Ουάιτ
| 2020-09-14 15:18:00

Αγωνία στον ΠΑΟ για Ολυμπιακό - "Τρελαμένος" ο Βόβορας με Ουάιτ - Χτυπάει τον Ουίτινγκτον;

του Pick n' Scroll
Αγωνία στον ΠΑΟ για Ολυμπιακό - "Τρελαμένος" ο Βόβορας με Ουάιτ - Χτυπάει τον Ουίτινγκτον;

Τα πρώτα δείγματα του Παναθηναϊκού στο Κάουνας από τα δύο φιλικά με Άλμπα και Ζαλγκίρις ούτε άσχημα είναι ούτε πολύ καλά. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια.

Αν και φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη για σοβαρά συμπεράσματα, αφού οι ομάδες προέρχονται από πολύμηνη αποχή. Και επιπλέον ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καινούρια ομάδα, έχοντας μπει σε νέο καθεστώς.

Ο Γιώργος Βόβορας σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του, γνωρίζει, όμως, ότι μέχρι το τέλος του μήνα ο βαθμός ετοιμότητας θα πρέπει να είναι μεγάλος, καθώς ξεκινάει η Ευρωλίγκα. Και στη δεύτερη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, που όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει.

Ο Βόβορας θα ήταν ακόμη πιο ικανοποιημένος αν δεν του τραυματιζόταν ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος και ήταν πιο καλός ο Ααρον Ουάιτ. Στον Σαντ-Ρος ποντάρει πολλά και για τη θέση του πλέι-μέικερ, όπου φαίνεται να είναι η πιο αδύναμη γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Ουάιτ από την άλλη πλευρά πέρυσι ήταν πολύ κακός σε Αρμάνι και Τενερίφη.

Στα δύο παιχνίδια στο Κάουνας ήταν πάλι σκιά του καλού του εαυτού με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός, αν και όπως τονίσαμε είναι νωρίς ακόμη για οριστικά συμπεράσματα. Πάντως, ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον, που όλο το καλοκαίρι απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, παραμένει ελεύθερος.

Στα επόμενα φιλικά ο Βόβορας, αρχής γενομένης από αύριο με τη Λιέτουβος Ρίτας, θα μπορέσει να βγάλει ακόμη πιο καλά συμπεράσματα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων να πλησιάζει.

Το ενδεχόμενο μεταγραφής δεν φαίνεται πιθανό τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί παντελώς κιόλας. Παρότι τα οικονομικά της ΚΑΕ δεν είναι τόσο δυνατά πλέον, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι νυν διοικούντες, όμως, θέλουν να κερδίσουν τη μάχη και αν χρειαστεί, θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά, ώστε να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags