Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Οβίδες" Αγγελόπουλων: Δίνουν Ποκουσέφσκι με 1.000.000
| 2020-09-17 18:10:00

"Οβίδες" Αγγελόπουλων: Δίνουν Ποκουσέφσκι με 1.000.000, παίρνουν αντι-Σλούκα και... Μιλουτίνοφ!

του Pick n' Scroll
"Οβίδες" Αγγελόπουλων: Δίνουν Ποκουσέφσκι με 1.000.000, παίρνουν αντι-Σλούκα και... Μιλουτίνοφ!

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα δύο φιλικά που έδωσε στη Βαλένθια, αλλά στις τάξεις του δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, ώστε η ομάδα του να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. Πάντως, πολλοί ήταν εκείνοι που διέγνωσαν πρόβλημα στη θέση του πλέι-μέικερ. Αυτό που λένε είναι τι θα γίνεται αν ο Σλούκας δεν είναι σε καλή μέρα ή δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. 

Ο Βασίλης Σπανούλης πηγαίνει στα 39 του χρόνια, ο Αντώνης Κόνιαρης δεν φαίνεται να υπολογίζεται, ο Τζένκινς με τον Χάρισον και τον Λαρεντζάκη δεν μπορούν να παίξουν πλέι-μέικερ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μεταγραφή, αλλά μέσα στη σεζόν είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι γκαρντ κάνουν τη διαφορά και ο Oλυμπιακός έχει ένα έλλειμμα εκεί. Θέλει να πάει στο φάιναλ-φορ, αλλά με το υπάρχον ρόστερ δεν θα είναι εύκολο κάτι τέτοιο.

Θα χρειαζόταν έναν παίκτη σαν τον Κέβιν Πάνγκος που πήρε η Ζενίτ, έναν ακόμη δημιουργό δηλαδή.

Οι Πειραιώτες είναι, πάντως, στην ευχάριστη θέση να έχουν χρήματα για να πραγματοποιήσουν μία τέτοια κίνηση. Οι Αγγελόπουλοι είναι και πάλι στα πολύ καλά τους και αν τους ζητήσει κάτι ο Μπαρτζώκας, δεν θα του χαλάσουν το χατίρι. 

Επιπλέον, τα χρήματα που θα έχουν στη διάθεσή τους μπορεί να γίνουν πολύ περισσότερα, αφού υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακόμισης του Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο ΝΒΑ. Ο νεαρός Σέρβος είναι στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται για το ντραφτ που θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου. Αν επιλεγεί πολύ ψηλά και η ομάδα του ΝΒΑ τον πάρει αμέσως, τότε ο Ολυμπιακός θα καρπωθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό, που δεν θα είναι κάτω από 1 εκατ. δολάρια.

Γίνεται έτσι κατανοητό ότι τα χρήματα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι Αγγελόπουλοι θα είναι πολλά και θα φτάνουν όχι μόνο για μία κίνηση, αλλά και για δύο, αφού αρκετοί υποστηρίζουν ότι από την ομάδα λείπει κι ένας κλασικός σέντερ, ένας Μιλουτίνοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση Μπαρτζώκα που… ξενερώνει τους Ολυμπιακούς - Τι γίνεται με Σλούκα-Σπανούλη - Γιατί κόουτς;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags