Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Και "μπαμ" από το NBA - Νέα υπέρβαση Γιαννακόπουλου
| 2020-09-18 12:11:00

Γι’ αυτό πήρε Βουγιούκα - Ποιον "διώχνει" - Και "μπαμ" από το NBA - Νέα υπέρβαση Γιαννακόπουλου!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό πήρε Βουγιούκα - Ποιον "διώχνει" - Και "μπαμ" από το NBA - Νέα υπέρβαση Γιαννακόπουλου!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την έκπληξη και εκεί που δεν περίμενε κανείς τίποτα προχώρησε στην απόκτηση του Ίαν Βουγιούκα. Ή μάλλον στην επιστροφή του διεθνούς σέντερ, με τον οποίο είχε πάρει διαζύγιο πριν από μερικούς μήνες.

Οι "πράσινοι" είχαν Παπαγιάννη και Όγκαστ στη θέση του σέντερ. Δύο παίκτες με προσόντα, αλλά όχι με ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία. Έτσι αποφασίστηκε η επιστροφή του Βουγιούκα, ώστε να δώσει αυτή την εμπειρία που έλειπε, να δώσει βάθος στον πάγκο, αλλά και να κάνει ακόμη καλύτερα τα αποδυτήρια, μιας και είναι αγαπητός σε όλους και ενωτικός παίκτης.

Πριν από μερικές μέρες ο Παναθηναϊκoς είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Νίκου Δίπλαρου και έτσι έχει πλέον 16 παίκτες. Δεν αποκλείεται κάποιος από το υπάρχον ρόστερ να δοθεί δανεικός, καθώς είναι πιθανό στο προσεχές μέλλον να γίνει κι άλλη μεταγραφή. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας θα δείξει πολλά με δεδομένη μάλιστα την αμφιβολία που υπάρχει για τη θέση του πλέι-μέικερ.

Ειδικά το πράγμα θα φουντώσει αν ισχύσει το σενάριο που θέλει τη Ρεάλ να αφήνει ελεύθερο τον Νίκολας Λαπροβίτολα, που αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό και τον απασχόλησε αφάνταστα το καλοκαίρι.

Όπως και να έχει, αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει για πλέι-μέικερ και αν δεν έχει μείνει ελεύθερος ο Λαπροβίτολα, θα ρίξει το βλέμα του στην αγορά του ΝΒΑ εκεί, όπου πλέον υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Άλλωστε, το "τριφύλλι" ήθελε πριν πάρει τον Πιέρ Τζάκσον, τον Τζος Γκρέι των Πέλικανς, ήθελε τον Τζέιλεν Ανταμς των Μπλέιζερς, γενικά είχε την προσοχή του στραμμένη εκεί.

Στο μεταξύ, έχουν μείνει κι άλλοι Αμερικάνοι από το ΝΒΑ ελεύθεροι, οπότε η πηγή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν τελικώς ο Βόβορας και οι συνεργάτες του αποφασίσουν να δώσουν σημαντικότερη δύναμη στη θέση του πλέι-μέικερ.

Το ταμείο της ΚΑΕ δεν είναι πολύ δυνατό, αλλά είδαμε και στην περίπτωση του Βουγιούκα ότι αν χρειαστεί, θα γίνει η υπέρβαση. Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να έχει αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά κακά τα ψέματα, ξέρουν όλοι ότι αυτός βάζει ακόμα το χέρι στην τσέπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags