Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ντου" σε Παπαγιάννη - "Βράζει" ο κόσμος - Θα πέσουν "κεφάλια"
Μπάσκετ
| 2020-09-21 20:31:00

Ντου σε Παπαγιάννη, "βράζει" ο κόσμος - Θα πέσουν "κεφάλια" - Τι παίζει με Βόβορα - Κρίσιμες ώρες...

του Pick n' Scroll
Ντου σε Παπαγιάννη, "βράζει" ο κόσμος - Θα πέσουν "κεφάλια" - Τι παίζει με Βόβορα - Κρίσιμες ώρες...

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο του τεστ πριν από το Σούπερ Καπ, που θα γίνει στο Περιστέρι, ήταν απογοητευτικός. Η ΑΕΚ τον νίκησε με 87-77 και κατέδειξε σε μεγάλο βαθμό τις αδυναμίες του. Αδυναμίες που είχαν φανεί και στα φιλικά που είχαν δοθεί στη Λιθουανία.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι όπως παλιά, καθώς έφυγε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το μπάτζετ είναι πλέον μικρό. Ο κόσμος, όμως, της ομάδας συνεχίζει να θέλει το καλύτερο δυνατό και αυτό που είδε το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ τον απογοήτευσε πολύ.

Είναι αυτοί που λένε ότι "φιλικά είναι, μην ασχολείστε", αλλά είναι κι εκείνοι (και είναι πολύ περισσότεροι), που ανησυχούν για το μέλλον του "τριφυλλιού".

Τις ανησυχίες τους τις εξέφρασαν μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο Facebook. Τα μηνύματα ήταν αμέτρητα και οι περισσότεροι είχαν να πουν για αδυναμία στη θέση του πλέι-μέικερ και του σέντερ. Σε πολλούς Παναθηναϊκούς έχει χαθεί η πίστη για τον Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά βεβαίως είναι πολύ νωρίς να κριθεί ο οποιοσδήποτε.

Επειδή, όμως, είμαστε στην Ελλάδα και επειδή την Τετάρτη και Πέμπτη έχουμε Σούπερ Καπ, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, οι εξελίξεις είναι μπροστά μας. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει την κούπα, θα πάρει και ανάσα ενόψει της πολύ πιο δύσκολης συνέχειας. Αν, όμως, δεν τα καταφέρει, η κριτική θα είναι δριμεία και ποιος ξέρει ποιους θα πάρει η μπάλα. Εδώ γράφτηκαν και ειπώθηκαν τόσα, μετά από μία φιλική ήττα από την ΑΕΚ, σκεφτείτε τι θα γίνει αν χαθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς.

Προς το παρόν ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, είναι περίπου στο απυρόβλητο, αλλά δεν έχουν ξεκινήσει τα επίσημα παιχνίδια. Σε αυτά κάθε ήττα, θα είναι μπουνιά στο στομάχι και κάτι χειρότερο θα λέγαμε. Άλλωστε μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, για ένα από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όπου η επιθυμία για τη νίκη είναι τρομερά μεγάλη, οποιαδήποτε και αν είναι τα δεδομένα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα από Αλαφούζο! Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟ - Δείτε με ποιον μίλησε - Ιστορικές εξελίξεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags