Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε "νέο Σλούκα" ο Μπαρτζώκας!
| 2020-09-23 15:36:00

Τρομερός Μπαρτζώκας! Βρήκε τον "νέο Σλούκα" του Ολυμπιακού - Τρίβουν τα μάτια τους οι οπαδοί

του Pick n' Scroll
Τρομερός Μπαρτζώκας! Βρήκε τον "νέο Σλούκα" του Ολυμπιακού - Τρίβουν τα μάτια τους οι οπαδοί

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τα φιλικά παιχνίδια με την Άλμπα, που θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη της Ευρωλίγκας. Η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη λόγω της πανδημίας με τους Πειραιώτες, πάντως, να έχουν υψηλούς στόχους, που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου.

Υπάρχει η εμπειρία, που αποτυπώνεται στα πρόσωπα του Σπανούλη, του Πρίντεζη, του Σλούκα και του Παπανικολάου. Αν στον κόουτς Μπαρτζώκα "βγουν" και οι Μάρτιν, Χάρισον, τότε το σχέδιό του θα έχει πετύχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Αυτό που φαίνεται να λείπει από το ρόστερ είναι ένας ακόμη δημιουργός πέρα από τον Σλούκα. Προς το παρόν, πάντως, δεν πρόκειται να γίνει κίνηση, αν και τον Αντώνη Κόνιαρη ο Μπαρτζώκας δεν δείχνει να τον υπολογίζει, αν αναλογιστούμε ότι δεν τον έχει χρησιμοποιήσει στα φιλικά.

Αυτόν, πάντως, που πιστεύουν όλοι στον Πειραιά είναι ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης. Ο 18χρονος μπήκε μέσα πέρυσι στην Ευρωλίγκα και ξεχώρισε για το θράσος του. Εντυπωσίασε τον κόσμο του Ολυμπιακού, που τον αγάπησε με τη μία.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο νεαρός έχει βελτιωθεί πολύ, όπως έδειξε στα παιχνίδια με Δάφνη Δαφνίου, Μαρούσι και Παγκράτι για το Κύπελλο Ελλάδας. Το παιχνίδι με το Μαρούσι μάλιστα το πήρε μόνος του με 9 προσωπικούς πόντους στο τέλος.

Εχει δουλέψει πολύ το καλοκαίρι ο νεαρός, αλλά και τον καιρό της πανδημίας και αυτό φαίνεται. Ο Μπαρτζώκας αναμένεται να του δώσει χρόνο και στην ομάδα της Ευρωλίγκας, αν συνεχίσει να παίζει τόσο καλά με τον Ολυμπιακό Β.

Στο πρόσωπο του Νικολαϊδη οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν έναν νέο Κώστα Σλούκα. Οι δύο τους πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι έχουν και κοινά στοιχεία το ότι είναι Θεσσαλονικείς, όπως επίσης και ότι έχουν ξεκινήσει την πορεία τους από τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags