Facebook Pixel Sportdog.gr | Βγαίνουν και πάλι μπροστά οι Αντετοκούνμπο - Μεγαλείο ψυχής - Τεράστια κίνηση για την Καρδίτσα
| 2020-09-25 16:56:00

Βγαίνουν και πάλι μπροστά οι Αντετοκούνμπο - Μεγαλείο ψυχής - Τεράστια κίνηση για την Καρδίτσα

Sportdog Team
Βγαίνουν και πάλι μπροστά οι Αντετοκούνμπο - Μεγαλείο ψυχής - Τεράστια κίνηση για την Καρδίτσα

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Θανάσης Αντετοκούνμπο: Βοήθεια στους πληγέντες από την κακοκαιρία "Ιανός" θα παρέχει η οικογένεια Αντετοκούνμπο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο "ΑΣ Καρδίτσας" η οικογένεια Αντετοκούνμπο θα στείλει είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ. Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags