Facebook Pixel Με Γιαννακόπουλο "χτυπάει" ξανά τον Ολυμπιακό - Γι’ αυτόν τον Έλληνα παικταρά θα γίνει "σφαγή"!
| 2020-09-26 14:30:00

Με Γιαννακόπουλο "χτυπάει" ξανά τον Ολυμπιακό - Γι’ αυτόν τον Έλληνα παικταρά θα γίνει "σφαγή"!

του Pick n' Scroll
Με Γιαννακόπουλο "χτυπάει" ξανά τον Ολυμπιακό - Γι’ αυτόν τον Έλληνα παικταρά θα γίνει "σφαγή"!

Ο Ολυμπιακός εξέπληξε πολύ κόσμο, όταν πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Παπανικολάου. Το συμβόλαιο του 30χρονου σμολ-φόργουορντ έληγε το καλοκαίρι του 2021. Αγγελόπουλοι, όμως, και Μπαρτζώκας ήθελαν να δέσουν ακόμη περισσότερο την παρουσία του "Παπ" και για αυτό το λόγο προχώρησαν στην επέκταση του συμβολαίου που ήδη υπήρχε. Ετσι οι δύο πλευρές θα είναι μαζί, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αυτή την κίνηση, όχι μόνο γιατί θέλει τον Παπανικολάου. Αλλά και επειδή θέλει να συνεχίσει να έχει ισχυρό ελληνικό κορμό. Και γνωρίζει ότι η αγορά δεν έχει πολλές καλές λύσεις, την ίδια ώρα που Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης ετοιμάζονται να αποσυρθούν από την ενεργό δράση.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν πάντα προς αυτή την κατεύθυνση και η αναπτυξιακή τους ομάδα είναι η βασική τους πηγή δημιουργίας. Από τον Ολυμπιακό Β’ σίγουρα θα παίξει για τα καλά στην πρώτη ομάδα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο οποίος έπαιξε και πέρυσι, ενώ φέτος έχει εμφανίσει σημάδια προόδου, όπως έδειξε στα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Πάντα στο μυαλό του Ολυμπιακού υπάρχει και ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο 17χρονος του Προμηθέα, ο οποίος είναι σούπερ ταλέντο. Ηταν να τον πάρει φέτος, αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή λόγω του μπάι-άουτ που υπήρχε, με τον νεαρό να μένει στους Πατρινούς.

Του χρόνου θα κοιτάξει να το κάνει και θα τα καταφέρει, αν, όμως, στο μεταξύ δεν έχει αλλάξει το διοικητικό καθεστώς του Παναθηναϊκού. Αν έχει αλλάξει και έχει επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Γιατί και ο Παναθηναϊκός θα έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες, ειδικά αν φύγουν ο Μήτογλου με τον Παπαπέτρου, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Τον Μήτογλου όταν επέστρεψε από τις ΗΠΑ και το Ουέικ Φόρεστ τον ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος είχαν κερδίσει τη σχετική μάχη. Χωρίς Γιαννακόπουλο ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του… μπαλίτσα. Αν, όμως, επιστρέψει ο συγκεκριμένος, οι Πειραιώτες δεν θα έχουν πια ξέγνοιαστες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο... χουνέρι σε ΠΑΟ - "Βράζουν" οι Πράσινοι - Οι Αγγελόπουλοι γλίτωσαν τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags