Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μπαμ" από το NBA με... χοντρά λεφτά!
| 2020-09-28 14:40:00

Ξεχάστε τον Λαπροβίτολα! Αυτός είναι γκαρντ-φωτιά για τον ΠΑΟ - Μπαμ από το NBA με... χοντρά λεφτά!

του Pick n' Scroll
Ξεχάστε τον Λαπροβίτολα! Αυτός είναι γκαρντ-φωτιά για τον ΠΑΟ - Μπαμ από το NBA με... χοντρά λεφτά!

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Χίμκι και ο κόσμος του περιμένει πώς και πώς να πάρει γεύση. Θέλουν να δουν οι "πράσινοι" φίλαθλοι πως μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα τους στα πραγματικά δύσκολα επίσημα παιχνίδια, γιατί στα φιλικά καθώς και στο Σούπερ Καπ η εικόνα ήταν κάτω του μετρίου.

Ανεξαρτήτως, πάντως, της εικόνας στο πρώτο παιχνίδι με τη Χίμκι, ο κόσμος φωνάζει ότι πρέπει να προστεθεί άμεσα ένας πλέι-μέικερ. Ένας παίκτης, που να μπορεί να αξιοποιήσει το υπόλοιπο υλικό, κάτι που όπως υποστηρίζουν οι φίλαθλοι δεν μπορεί να κάνει κανείς: ούτε ο Τζάκσον, ούτε ο Σαντ-Ρος, ούτε ο Μποχωρίδης.

Προς το παρόν, πάντως, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, που δεν είναι υπέρ της ΚΑΕ, αφού ως γνωστόν προχωράει με το μότο έσοδα-εξοδα. Είναι και ότι δεν υπάρχουν ικανοί πλέι-μέικερ στην αγορά.

Αν υπήρχαν κλασικοί πλέι-μέικερ, θα είχε πάρει ο Παναθηναϊκός. Δεν θα είχε πάρει τον Τζάκσον. Δεν υπάρχουν όμως κλασικοί πλέι-μέικερ. Αλλωστε από τότε που πήρε τον Τζάκσον ο Εξάστερος μέχρι σήμερα, δεν έχει αλλάξει η αγορά. Η ίδια είναι.

Θα αλλάξει το σκηνικό μόνο όταν θα αρχίσει να κινείται η ιστορία του ΝΒΑ. Κάτι που θα αργήσει να γίνει.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι πολύ ακριβοί παίκτες. Αυτοί, όμως, δεν ανήκουν στην κατηγορία του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να πληρώσει το "τριφύλλι" τον Ντάριους Ανταμς ή τον Τζο Γιανγκ. Αυτοί οι παίκτες είναι για την Κίνα για να πάρουν πάνω από 1 εκατ. δολάρια ετησίως

Όσο για τον Νίκολας Λαπροβίτολα, όχι μόνο συνεχίζει με τη Ρεάλ, αλλά και χθες ήταν καταπληκτικός με 22 πόντους στη νίκη επί της Μπανταλόνα. Μάλιστα, βγήκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Οπότε πρέπει να τον ξεχάσουν οι Παναθηναϊκοί.

Μόνο μία περίπτωση θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να ευδοκιμήσει για τον Εξάστερο. Πρόκειται για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος είναι ελεύθερος, μετά τη χρονιά που είχε με τους Ιντιάνα Πέισερς. Το θέμα, όμως, είναι αν θα θέλει να έρθει στην Ευρώπη ο ομογενής γκαρντ. Και αν θα θέλει, σίγουρα δεν θα έρθει για ένα κομμάτι ψωμί. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags