Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αδιανόητο γιατί "σέρνεται" ο Ουάιτ - Τι λένε οι φήμες
| 2020-09-29 14:57:00

Αδιανόητο γιατί "σέρνεται" ο Ουάιτ - Τι λένε οι φήμες - Ποιον έπαιρνε στη θέση του - Έγινε... πατάτα

του Pick n' Scroll
Αδιανόητο γιατί "σέρνεται" ο Ουάιτ - Τι λένε οι φήμες - Ποιον έπαιρνε στη θέση του - Έγινε... πατάτα

Παναθηναϊκός: Ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον απασχόλησε για μεγάλο διάστημα το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Βόβορας ήθελε πολύ τον Αμερικάνο πάουερ-φόργουορντ, που εντυπωσίασε πέρυσι στη Γαλατά, αλλά στο οικονομικό δεν υπήρξε συμφωνία.

Ο Ουίτινγκτον παραμένει χωρίς ομάδα, προφανώς, όμως, από δική του απόφαση με τις πληροφορίες να λένε ότι περιμένει πρόταση από το ΝΒΑ.

Οι "πράσινοι" αντί του Ουίτινγκτον πήραν τελικά τον Άαρον Ουάιτ, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει για δύο χρόνια στη Ζαλγκίρις του Γιασικεβίτσιους, πέρυσι, όμως, δεν πήγε καλά, παίζοντας αρχικά στην Αρμάνι και στη συνέχεια στην Τενερίφη. Στο Σούπερ Καπ, που έγινε στο Περιστέρι, η παρουσία του Ουάιτ δεν ήταν άσχημη, αλλά οι Παναθηναϊκοί περιμένουν πολύ περισσότερα από αυτόν.

Ο Ουάιτ δεν φαίνεται να έχει τις δυνάμεις και την έκρηξη που είχε με πολλούς να το αποδίδουν αυτό στο ότι τελευταίως έχει γίνει vegan.

Πριν πάρει τον Ουάιτ ο Παναθηναϊκός, σκεφτόταν σοβαρά μία άλλη περίπτωση. Αυτή του Σουλεϊμάν Μπραϊμό, που έπαιξε εξαιρετικά την περυσινή χρονιά στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Τελικώς, όμως, προτιμήθηκε ο Ουάιτ με τον Μπραϊμό να μένει στη Χάποελ Ιερουσαλήμ και να ετοιμαζόμαστε να τον δούμε στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκινάει αύριο στην Αθήνα.

Ο Μπραϊμό είχε πέρυσι σε ισραηλινό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ περίπου 13 πόντους ανά παιχνίδι. Διακρίνεται για το πολύ δυναμικό του παιχνίδι, αλλά είναι και ένας πάουερ-φόργουορντ που έχει και το τρίποντο.

Ο βασικός λόγος που προτιμήθηκε ο Ουάιτ είναι ότι έχει θητεία στην Ευρωλίγκα και ξέρει πώς παίζεται το παιχνίδι σε αυτήν. Κάτι που δεν έχει ο Μπραϊμό, ο οποίος έχει περάσει όλη του την καριέρα στο μικρομεσαίο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags