Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρόμος Σβεντ στον ΠΑΟ - Ομαδικό "ντου" στον Τζάκσον!
| 2020-09-30 15:29:00

Τρόμος Σβεντ στον ΠΑΟ - Ομαδικό "ντου" σε Τζάκσον - Η λίστα με τις... βόμβες - "Γυρίζει" ο Δημήτρης;

του Pick n' Scroll
Τρόμος Σβεντ στον ΠΑΟ - Ομαδικό "ντου" σε Τζάκσον - Η λίστα με τις... βόμβες - "Γυρίζει" ο Δημήτρης;

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη της Ευρωλίγκας με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πηγαίνοντας στη Μόσχα και στα νύχια του φοβερού και τρομερού γκαρντ της Χίμκι, Αλεξέι Σβεντ.

Το χειρότερο για το "τριφύλλι" είναι ότι πάει εκεί χωρίς ένα από τα μεγάλα του όπλα, που είναι ο Σαντ-Ρος. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για τον δεύτερο πλέι-μέικερ της ομάδας πίσω από τον Τζάκσον. Είναι και ότι πρόκειται για φοβερό αμυντικό, που σίγουρα θα πήγαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω στον Σβεντ.

Τα προβλήματα, όμως, είναι μέσα στο πρόγραμμα για όλους και άλλωστε η Χίμκι θα παίξει χωρίς δύο πλέι-μέικερ, τον Γιόβιτς, αλλά και τον Ερικ ΜακΚόλουμ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με αγωνία και το πώς θα παίξει ο Πιερ Τζάκσον, ο οποίος από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έχει μπει στο στόχαστρο αρνητικής κριτικής. Δεν είναι ότι δεν πρόκειται για καλό παίκτη. Είναι ότι δεν πρόκειται για κλασικό πλέι-μέικερ. Και τέτοιον δεν έχει τώρα ο Εξάστερος.

Ας δούμε, όμως, αν αποφασίσει μετά από λίγες μέρες να πάρει πλέι-μέικερ ο Παναθηναϊκός, ποιος μπορεί να είναι αυτός σε μία πολύ στενή αγορά. Κυρίως πρόκειται για παίκτες που είναι ανάμεσα σε Ευρώπη, ΝΒΑ και Κίνα, όπως ο πρώην παίκτης της Ρεάλ, Τσέισον Ραντλ, όπως οι Γκρέι, Ανταμς, που ήθελε και πριν από τον Τζάκσον ο Εξάστερος και όπως ο Άντριου Χάρισον, ο αδερφός του Άαρον Χάρισον, που παίζει στον Ολυμπιακό και παλιότερα είχε αγωνιστεί στη Χίμκι.

Προς το παρόν αυτό που περιμένουν να δουν όλοι είναι τη συμπεριφορά της ομάδας στα πρώτα δύσκολα επίσημα ματς. Αλλά ενδέχεται μετά το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό να υπάρξουν αλλαγές. Το ταμείο δεν είναι πλούσιο, αλλά είναι μεγάλη η πίεση και είναι γνωστό τι γίνεται στις πολύ μεγάλες ομάδες, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Και κακά τα ψέματα σε αυτό το ενδεχόμενο σίγουρα αυτός που θα βάλει το χέρι στην τσέπη, αν και απέχει, είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος... 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags