Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι πρώτες "ρουκέτες" στον Ολυμπιακό - ΑΥΤΟΣ φεύγει μετά τον ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2020-10-03 18:05:00

Οι πρώτες "ρουκέτες" στον Ολυμπιακό - ΑΥΤΟΣ φεύγει μετά τον ΠΑΟ - Μεταγραφή που τα αλλάζει όλα!

του Pick n' Scroll
Οι πρώτες "ρουκέτες" στον Ολυμπιακό - ΑΥΤΟΣ φεύγει μετά τον ΠΑΟ - Μεταγραφή που τα αλλάζει όλα!

Ολυμπιακός: Τα πράγματα ήρθαν αντίθετα από ό,τι περίμενε ο πολύς κόσμος στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Αυτό που αναμενόταν ήταν να χάσει ο Παναθηναϊκός από τη Χίμκι και ο Ολυμπιακός να νικήσει τη Ζαλγκίρις. Εγινε, όμως, το ανάποδο. Και τώρα πάνε στο μεταξύ τους ντέρμπι με διαφορετικά δεδομένα από ό,τι επέτασσε η λογική.

Ο Παναθηναϊκός έχει σαφώς ακόμα πίεση για το αποτέλεσμα και τη νίκη στο ντέρμπι που μας έρχεται. Έχει, όμως, το μαξιλαράκι από τον θρίαμβο επί της Χίμκι. Και να χάσει από τον Ολυμπιακό, ζημιά είναι, αλλά δεν καταστράφηκε ο κόσμος. Άλλο είναι ξεκίνημα με δύο ήττες και άλλο με μία νίκη και μία ήττα.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός πάει στο ΟΑΚΑ με την πλάτη στον τοίχο και ας είναι ξεκίνημα της σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν φτιαχτεί για να πάνε στο φάιναλ-φορ. Έχασαν από τη Ζαλγκίρις, να χάσουν και από τον Παναθηναϊκό θα είναι μεγάλη ζημιά για τα πλάνα τους και θα είναι επίσης ο λόγος βέβαια για να λέει ο κόσμος διάφορα.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, ήττα, δηλαδή, και στο ΟΑΚΑ, δεν θα υπάρξει θέμα Μπαρτζώκα. Είναι κάτι που το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος. Η πίεση, όμως, θα γίνει πολύ μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ. Να πάει, δηλαδή, ο Κόνιαρης δανεικός σε κάποια ομάδα, ώστε να ανοίξει θέση και να αποκτηθεί ένας έτοιμος γκαρντ. Είναι κάτι που άλλωστε το έχουν στο μυαλό τους εδώ και καιρό οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση ένα ημίχρονο στα δύο φιλικά με την Αλμπα και ένα ημίχρονο κόντρα στην Μπάγερν δεν έχει δείξει θετικό πρόσωπο. Θέλει χρόνο και αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλλει κανείς. Χρειάζονται, όμως, και αποτελέσματα και όσο δεν έρχονται αυτά, η πίεση και η αρνητική κριτική θα δίνουν και θα παίρνουν ολοένα και περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Σαββίδη-Μαρινάκη για "σαΐτα" στα αριστερά - Ψάχνουν το "ΜΠΑΜ" - Περιπτωσάρα! (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags