Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ΚΑΕ, το ξένο fund και ο Βοτανικός
Μπάσκετ
| 2020-10-05 21:00:00

ΒΟΜΒΕΣ από Γιαννακόπουλο - Η ΚΑΕ, το ξένο fund, ο Βοτανικός - Πότε θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό

του Pick n' Scroll
ΒΟΜΒΕΣ από Γιαννακόπουλο - Η ΚΑΕ, το ξένο fund, ο Βοτανικός - Πότε θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός ζει ευχάριστες μέρες, αφού νίκησε τη Χίμκι και πορεύεται με εξαιρετική ψυχολογία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν νικήσει και εκεί, θα έχει κάνει το πλέον ιδανικό ξεκίνημα και θα έχει κερδίσει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο του. Με δύο νίκες δεν θα έχει κατακτηθεί τίποτα, αλλά ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλoς, θα σπάσει τη σιωπή του, μιλώντας σε εκπομπή του Alpha.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα πει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΚΑΕ, ενώ αναμένεται να αναφερθεί σε Διαμαντίδη, Αλβέρτη, τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αλλά και το γήπεδο στον Βοτανικό. Άλλωστε, πάντα μία συνέντευξη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτό που θέλει επίσης να μάθει ο κόσμος του "τριφυλλιού" είναι τι γίνεται με τα funds, που είχαν αναφερθεί ότι είχαν δείξει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Δεν ξέρουμε αν ο Γιαννακόπουλος θα αναφερθεί σε κάτι τέτοιο στην εκπομπή, η πραγματικότητα, όμως, λέει ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτό το μέτωπο.

Και είναι απίθανο να υπάρξει σε μία εποχή, όπου τα περισσότερα πράγματα πάνε προς τα κάτω. Η πανδημία έχει διαλύσει τις περισσότερες δουλειές, οπότε μάλλον θα ήταν απίθανο να υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον για μία ομάδα μπάσκετ, που εκτός των άλλων δεν έχει μεγάλα έσοδα.

Άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ορίσει αντίτιμο το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για να δώσει την ΚΑΕ. Είναι ένα νούμερο που είναι απλησίαστο ακόμη και για μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης.

Οπότε ο Παναθηναϊκός προχωράει με Αλβέρτη, Διαμαντίδη και Τριαντόπουλο, και από κει και πέρα θα φανεί πότε θα αποφασίσει να επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλoς. Γιατί όσοι τον ξέρουν και ξέρουν και τα του Παναθηναϊκού είναι σίγουροι ότι θα γυρίσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΟΜΒΑ! Αυτόν τον προπονητή "χτυπάει" ο Αλαφούζος - Αγαπημένος των ΑΕΚτζήδων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags