Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ολυμπιακό
| 2020-10-10 13:00:00

Ο απελπιστικός και ο λίγος - Πού ’σαι Λαπροβίτολα! - Πρόγραμμα-θάνατος - Πώληση ή... επιστροφή;

του Pick n' Scroll
Ο απελπιστικός και ο λίγος - Πού ’σαι Λαπροβίτολα! - Πρόγραμμα-θάνατος - Πώληση ή... επιστροφή;

Παναθηναϊκός: Δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ολυμπιακό, αλλά οι άνθρωποί του δεν είναι τόσο στεναχωρημένοι, όσο νομίζουν πολλοί. Όχι ότι δεν ήθελαν πάση θυσία να νικήσουν τον μεγάλο τους αντίπαλο, ξέρουν, όμως, ότι υπάρχουν λόγοι που δεν τα κατάφεραν. Με πρώτον από όλα τις απουσίες του Τζάκσον και του Μποχωρίδη, που δεν είναι οι σούπερ παικταράδες, είναι, όμως, πλέι-μέικερ και θα έδιναν σημαντική βοήθεια χθες.

Ο Σαντ-Ρος, που κλήθηκε να βοηθήσει στη θέση "1", ήταν φιλότιμος, αλλά επιθετικά ήταν απελπιστικός, καθώς αστόχησε μόνος του σε 4 τρίποντα. Ο Σάικς από την άλλη φάνηκε πολύ λίγος για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Γενικά ο Παναθηναϊκός έχει θέμα σε αυτή τη θέση, αφού και στον Τζάκσον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, παρότι ο λόγος που δεν παίζει εδώ και καιρό έχει να κάνει με τραυματισμό.

Όλα θα ήταν καλύτερα για τους "πράσινους", αν είχαν στο ρόστερ τους τον Λαπροβίτολα, τον Βέστερμαν ή τον Λορέντζο Μπράουν, που κάνει παπάδες με τη Φενέρ. Προσπάθησαν να τους πάρουν, αλλά ο καθένας για τον δικό του λόγο δεν ήρθε στην Αθήνα.

Το πλέον κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει μπροστά του ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Εχει απανωτά παιχνίδια που θα είναι δύσκολο ακόμη και να κάνει μία νίκη. Το πιο βατό ματς φαίνεται αυτό της Τρίτης με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία. Από κει και πέρα, πάει στη Βαρκελώνη και μετά έχει Φενέρ (μέσα), Ζενίτ (έξω), ΤΣΣΚΑ (μέσα), Εφές (μέσα), Βαλένθια (έξω) και Μπασκόνια (έξω). Φωτιά και λαύρα, δηλαδή.

Δεν περίμενε και δεν περιμένει κανείς να πάρει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, αλλά στις τάξεις του δεν θέλει κανείς να τον δει να κατρακυλάει στις τελευταίες θέσεις. 

Θα είναι κάτι που δεν θα μπορέσει να το αντέξει ο κόσμος της ομάδας, που περιμένει πώς και πώς εξελίξεις με τους ενδιαφερόμενους, που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι υπάρχουν για την ΚΑΕ. Ποιοι είναι αυτοί, δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά υπάρχουν και άλλοι που επιμένουν ότι η ΚΑΕ δεν θα πουληθεί πουθενά και ο Γιαννακόπουλος κάποια στιγμή (όχι φέτος) θα επιστρέψει εκεί που ήταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Ολυμπιακός και ποια ήττα τώρα; Τεράστια ΖΗΜΙΑ για ΠΑΟ - Θα τον σώσει ο Γιαννακόπουλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags