Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος οργανωτής; Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟ - Φάνηκε και με Ολυμπιακό...
Μπάσκετ
| 2020-10-11 04:18:00

Ποιος οργανωτής; Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟ - Φάνηκε και με Ολυμπιακό...

Sportdog Team
Ποιος οργανωτής; Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του φετινού ΠΑΟ - Φάνηκε και με Ολυμπιακό...

ο μακρινό σουτ είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία στο σύγχρονο μπάσκετ, με το «Τριφύλλι» να μην το έχει εκμεταλλευτεί καθόλου στις πρώτες του αναμετρήσεις στην Euroleague.

Η νίκη της πρεμιέρας ήρθε με 76-78 μέσα στην Μόσχα, όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο απλά αν οι παίκτες του Βόβορα είχαν… στοιχειώδη ευστοχία στο τρίποντο.

Οι «πράσινοι» ωστόσο ολοκλήρωσαν το ματς με 5/23 τρίποντα (21.7%), με τον Ντίνο Μήτογλου να πετυχαίνει 3 και τους Μποχωρίδη και Νέντοβιτς από 1.

Στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το «Τριφύλλι σούταρε 6/25 τρίποντα (24%), με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ήττα που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί με 2 εύστοχα σουτ παραπάνω.

Αυτή την φορά πάντως τα εύστοχα σουτ μοιράστηκαν σε περισσότερους παίκτες, αφού 2 είχε ο Φόστερ και από 1 οι Παπαπέτρου, Κασελάκης, Νέντοβιτς και Ουάιτ.

Το σίγουρο είναι πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό στην διοργάνωση, θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του πίσω από την γραμμή των 6.75μ.

Πηγή: olaprasina1908.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags