Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γιατί έφυγε ο Τζάκσον - Ποιος τον ακολουθεί - Έρχεται γκαρντ!
| 2020-10-13 15:49:00

Γιατί έφυγε ο Τζάκσον - Ποιος τον ακολουθεί - Έρχεται γκαρντ - Οι πρώτοι υποψήφιοι - Σούπερ ονόματα!

του Pick n' Scroll
Γιατί έφυγε ο Τζάκσον - Ποιος τον ακολουθεί - Έρχεται γκαρντ - Οι πρώτοι υποψήφιοι - Σούπερ ονόματα!

Παναθηναϊκός: Ο Πιέρ Τζάκσον ετοιμάζει τις αποσκευές του για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στις ΗΠΑ αφού δεν μπόρεσε να "κολλήσει" με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην πλέι-μέικερ της Μακάμπι είχε τον τραυματισμό, που τον άφησε εκτός για μεγάλο διάστημα, την ίδια ώρα δεν άρεσε αγωνιστικά στους "πράσινους" και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Όλος ο κόσμος πλέον ρωτάει πως θα καλυφθεί το κενό του Τζάκσον, ο οποίος δεν ήταν, πάντως, κλασικός πλέι-μέικερ. Ο Κίφερ Σάικς έχει αποκτηθεί αρχικά για ένα μήνα και έχει την ευκαιρία μπροστά του να πάρει αυτός τη θέση του Τζάκσον. Πρέπει, όμως, να κάνει "όργια" σε αυτό το διάστημα για να μπορέσει να πείσει τον Γιώργο Βόβορα να τον κρατήσει. Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό ήταν απογοητευτικό, πρέπει να αλλάξει άρδην εικόνα, ώστε να μπορέσει να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει και χτενίζει την αγορά, προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή λύση, στην περίπτωση, βέβαια, που ο Σάικς δεν καταφέρει να πείσει.

Οι πρώην παίκτες του ΝΒΑ, Τζος Γκρέι και Τζέιλεν Ανταμς, είναι δύο περιπτώσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο. Ειδικά ο Γκρέι. Και οι δύο είχαν απασχολήσει πολύ το καλοκαίρι, αλλά ο Βόβορας προτίμησε τον Τζάκσον που δεν του βγήκε. Τώρα ο Γκρέι και ο Ανταμς ξαναμπαίνουν στο στόχαστρό του, χωρίς, όμως, να είναι οι μοναδικές περιπτώσεις.

Ακούστηκε το ενδεχόμενο επίσης της επιστροφής του Ράις, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται να στέκει. Δεν στέκει με τίποτα η περίπτωση του Λαπροβίτολα, αφού ο Αργεντίνος συνεχίζει κανονικά στη Ρεάλ.

Μέχρι το τέλος του Οκτώβρη θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να χαίρονται, που λύθηκε... αναίμακτα το κεφάλαιο Τζάκσον, αφού δεν ήθελαν να τον κρατήσουν και παράλληλα δεν ήθελαν να του δώσουν και αποζημίωση, ώστε να τους μείνουν χρήματα για να πάρουν τον διάδοχό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags