Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκε το παιχνίδι με Βιλερμπάν - Όλα δείχνουν... νίκη στα χαρτιά!
Μπάσκετ
| 2020-10-13 19:52:00

"Βόμβα" από Euroleague - Δεν γίνεται το ματς του ΠΑΟ με Βιλερμπάν - Όλα δείχνουν... νίκη στα χαρτιά!

Sportdog Team
"Βόμβα" από Euroleague - Δεν γίνεται το ματς του ΠΑΟ με Βιλερμπάν - Όλα δείχνουν... νίκη στα χαρτιά!

Παναθηναϊκός: Η Euroleague ανακοίνωσε επίσημα πως η αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα της Βιλερμπάν δεν θα πραγματοποιηθεί!

Στην ανακοίνωση, η διοργανώτρια αρχή αναφέρει ότι η Βιλερμπάν δεν είχε οκτώ παίκτες διαθέσιμους για το παιχνίδι ελέω των κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις της.

Αυτό σημαίνει πως βάσει του πρωτοκόλλου της Euroleague, οι Πράσινοι θα πάρουν τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 20-0!

Πάντως, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ετυμηγορία για το τι θα συμβεί, με την τύχη της αναμέτρησης να είναι ακόμα... στον αέρα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

«Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει.

Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19.»


Από την πλευρά της, η Βιλερμπάν εξέδωσε ανακοίνωση, εξηγώντας ότι δύο ακόμα παίκτες παρουσίασαν σήμερα συμπτώματα Covid-19 οντας εμπύρετοι και αυτός είναι ο λόγος που δεν είχε τη δυνατότητα να συμπληρώσει ρόστερ οκτών παικτών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags