Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ακραία πράγματα με Παπαγιάννη - Έρχεται ψηλός που θα κάνει τη διαφορά
| 2020-10-19 22:35:00

Ακραία πράγματα με Παπαγιάννη - Έρχεται ψηλός που θα κάνει τη διαφορά - Και NBAer αντί του Σάικς!

του Pick n' Scroll
Ακραία πράγματα με Παπαγιάννη - Έρχεται ψηλός που θα κάνει τη διαφορά - Και NBAer αντί του Σάικς!

Παναθηναϊκός: Ο κόσμος υμνεί και απαξιώνει εύκολα. Ειδικά αυτό είναι εθνικό σπορ της Ελλάδας. Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού τα έβαλαν με τον Γιώργο Παπαγιάννη και την μπάλα που έχασε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την Μπαρτσελόνα από τον Καλάθη. Ηταν όντως μία καθοριστική φάση, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους. Το κακό είναι ότι πολλοί πήγαν στα άκρα, χρησιμοποιώντας κάκιστους χαρακτηρισμούς για τον διεθνή σέντερ. 

Ότι δεν κάνει για την ομάδα τους και τα σχετικά. Πράγματα απαράδεκτα, από όπου και αν προέρχονται και μάλιστα για έναν παίκτη που και με τη Χίμκι και με τον Ολυμπιακό ήταν θετικός. Για έναν παίκτη που δεν παίρνει μπάλες πλέον στην επίθεση, ώστε να αποκτήσει ρυθμό και να είναι πιο αποδοτικός στην άμυνα, καθώς και στους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού.

Κι αυτό που ξεχνάει επίσης πολύς κόσμος είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πάει να πάρει την Ευρωλίγκα. Ο πήχης του έχει πέσει πολύ. Το να ζητάς πρόοδο είναι υγεία και έτσι πρέπει. Το να τα θέλεις όλα, όμως, από μία ομάδα που έχει ένα από τα τρία χαμηλότερα μπάτζετ της διοργάνωσης είναι υπερβολή.

Παράλληλα, το κακό για το "τριφύλλι" είναι ότι δεν έχει δείξει ακόμη τη βελτίωση που… αποκόμισε από την παρουσία του στη Γαλατά ο Ζακ Ογκαστ. Μαζί με τον Παπαγιάννη είναι οι σέντερ της ομάδας και ο Γιώργος Βόβορας θέλει περισσότερα από αυτούς.

Ισως, πάντως, το κάτι παραπάνω στη θέση "5" δώσει στον εξάστερο ο Ιαν Βουγιούκας, που κάποια στιγμή, πολύ γρήγορα, θα πατήσει παρκέ. Ο έμπειρος παίκτης άλλωστε είναι ο μοναδικός από τους σέντερ της ομάδας που μπορεί να παίξει με πλάτη στο καλάθι. Για 8-10 λεπτά ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι θα μπορέσει να πάρει πράγματα από τον Βουγιούκα, που στα 35 του χρόνια έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα.

Στην ουσία ο έμπειρος σέντερ είναι η… νέα μεταγραφή της ομάδας. Θα ακολουθήσει μία ακόμη αν στα επόμενα παιχνίδια ο Κίφερ Σάικς δεν καταφέρει να ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Ηδη ο Βόβορας και οι συνεργάτες του ψάχνουν την αγορά και δη αυτή του ΝΒΑ, ώστε να είναι έτοιμοι, αν αποφασίσουν ότι ο Σάικς δεν θα συνεχίσει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ: Σενάριο πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Ποιος ενδιαφέρεται - Τι απαντά Αλαφούζος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags