Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Mπαμ απ’ το NBA, πάει για παικταρά αντι-Σάικς
| 2020-11-02 15:31:00

Mπαμ από το NBA στον ΠΑΟ! Πάει για παικταρά αντι-Σάικς - Μεγάλο ρίσκο γιατί... - Διαβάστε ονόματα!

του Pick n' Scroll
Mπαμ από το NBA στον ΠΑΟ! Πάει για παικταρά αντι-Σάικς - Μεγάλο ρίσκο γιατί... - Διαβάστε ονόματα!

Προς το παρόν είναι άγνωστο πώς θα εξελιχθεί η Ευρωλίγκα. Αν θα υπάρξει, δηλαδή, προσωρινή διακοπή και συνέχεια από τον Φλεβάρη και μετά, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Σίγουρα, πάντως, αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει αγωνιστική δράση και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο με τον ιό, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του αλωνίζουν την αγορά για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για το κενό που άφησε ο Κίφερ Σάικς.



Ίσως μάλιστα τα δεδομένα να αλλάξουν και ο Παναθηναϊκoς να πάει για πλέι-μέικερ χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία. Ακούστηκαν τα ονόματα του Ραντλ και του Ουόλτον, που έχουν παίξει στην Ευρώπη, αλλά είναι πιθανό τελικά το "τριφύλλι" να πάει σε περιφερειακό κατευθείαν από τις ΗΠΑ.

Έναν παίκτη σαν τον Τζος Γκρέι, τον Τζέιλεν Ανταμς, ακόμη και τον Τζάστιν Ρόμπινσον. Ο τελευταίος άλλωστε αγωνιστικά ταιριάζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον Εξάστερο. Γιατί είναι καθαρός πλέι-μέικερ, είναι παίκτης που βλέπει πρώτα την πάσα. Κάτι που θέλουν πολύ στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρόμπινσον είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό, αλλά δεν προτιμήθηκε το καλοκαίρι, λόγω έλλειψης ευρωπαϊκής εμπειρίας. Τώρα, όμως, ο Βόβορας ίσως αλλάξει το μυαλό του σε αυτό το κομμάτι και πάει σε παίκτη χωρίς τέτοια εμπειρία.

Ο Ρόμπινσον έπαιξε πέρυσι και στο ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Ουίζαρντς, δίπλα σε παικταράδες, όπως ο σούπερ σκόρερ, Μπράντλεϊ Μπιλ.

Πριν από λίγο, πάντως, ένας Ισπανός δημοσιογράφος έγραψε ότι είναι κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ντιμίτριους Τζάκσον, που πριν από μερικές μέρες έφυγε από τη Ρίτας. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΜΕΡΟ ποστάρισμα Γιαννακόπουλου - Πήρε... φωτιά το Instagram - "Π@@στη..." (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags