Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Έκανε... πλάκα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Κέρδος οι πιτσιρικάδες και ο Σαντ Ρος (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-11-08 21:16:00

Έκανε... πλάκα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Κέρδος οι πιτσιρικάδες και ο Σαντ Ρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκανε... πλάκα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Κέρδος οι πιτσιρικάδες και ο Σαντ Ρος (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με 96-67, για την τρίτη αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα ανέβηκε στο 2-0, ενώ αυτή του Κώστα Μέξα υποχώρησε στο 0-2.

Η αναμέτρηση ήταν παράσταση για ένα ρόλο και δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, με τους “πράσινους” να κάνουν μία καλή προπόνηση ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Εφές Αναντολού που ακολουθεί για την Euroleague.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο του αγώνα, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές, με τον Παναθηναϊκό να “καθαρίζει” γρήγορα το παιχνίδι.

Κέρδος για τους “πράσινους” οι νεαροί Έλληνες παίκτες, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση και τον Νίκο Δίπλαρο να παίρνει μπόλικο χρόνο συμμετοχής, δίνοντας λύσεις στον “άσο”.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 15 πόντους. Ο Κουβανός, ο οποίος σημείωσε όλους τους πόντους του στο πρώτο δεκάλεπτο, άνοιξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του, με τους Μήτογλου (13π, 8ρ) και Παπαπέτρου (12π, 3ασ) να ακολουθούν, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ βασίστηκε στους Ζερμέιν Λοβ (17π, 5ρ) και Έλστον Τέρνερ τζούνιορ (15π).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags