Facebook Pixel Euroleague: Τα... βρήκε ζόρικα στη Σερβία η Ρεάλ - "Λύγισε" στο φινάλε τον Ερυθρό Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-11-13 22:26:00

Τα... βρήκε ζόρικα στη Σερβία η Ρεάλ - "Λύγισε" στο φινάλε τον Ερυθρό Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα... βρήκε ζόρικα στη Σερβία η Ρεάλ - "Λύγισε" στο φινάλε τον Ερυθρό Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroleague: Έστω και δύσκολα η Ρεάλ κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας τον πολύ μαχητικό Ερυθρό Αστέρα με 73-67 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Ρεάλ που πλέον έχει 4-4, ρίχνοντας τον, ισόβαθμό της πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, Ερυθρό Αστέρα στο 3-5.

Για τους νικήτες, 14 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Τρέι Τόμπκινς. 13 πόντους είχε ο Άντονι Ράντολφ με 3/4 τρίποντα. Πολύ άστοχος ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο (1/9 τρίποντα) σε ένα από τα τελευταία του παιχνίδια πριν πάει στο NBA.

Για τους γηπεδούχους, κορυφαίος και πάλι ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ. Ο Αμερικανός πέτυχε 22 πόντους με 6/8 και 3/7 τρίποντα. Πολύ καλός και ο Κόρεϊ Ουόλντεν με 16 πόντους.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχτισε μία διαφορά, η οποία έπειτα από 6:20 αγωνιστικά λεπτά έφτασε στο +13 (21-8), με τον Τζόρνταν Λόιντ να έχει 8 πόντους και 2 ασίστ μέχρι εκείνο το σημείο.

Η Ρεάλ έτρεξε ένα σερί 11-0 μέσα σε δύο λεπτά, μειώνοντας σε 21-19, κυρίως με δημιουργίες του Αλμπέρτο Αμπάλντε που είχε 4 ασίστ και μάζεψε τη διαφορά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι άμυνες έσφιξαν στην δεύτερη περίοδο, ωστόσο οι γηπεδούχοι σιγά-σιγά ξαναπήγαν σε διψήφιες τιμές, βρίσκοντας λύσεις μέσα στην ρακέτα ως αντίδοτο στην τότε καλή αντιμετώπιση του Λόιντ από τους Μαδριλένους.

Όμως ένα σερί των φιλοξενούμενων 7-0 έκανε το σκορ 38-34 και το παιχνίδι πάλι ντέρμπι, αφού οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά πριν το ημίχρονο.

H Ρεάλ εμφανίστηκε αγνώριστη στην επανάληψη, με εμφανώς βελτιωμένο τον Καμπάτσο, αλλά και τον Ταβάρες μέσα, ο οποίος από νωρίς ήταν εκτός με δύο φάουλ.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο με ένα σερί 18-4 πήραν προβάδισμα στο σκορ (46-54), χωρίς να το χάσουν από κει και πέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας στην τελευταία περίοδο έκανε μία προσπάθεια να επανέλθει στο παιχνίδι, μείωσε ακόμη και στον πόντο 4:27 πριν το φινάλε, ωστόσο η Ρεάλ παρέμεινε ψύχραιμη και πήρε μία δίκαιη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 42-36, 53-59, 67-73.

Δείτε εδώ την στατιστική απεικόνιση της αναμέτρησης


Πηγή: sdna.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags