Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι έχει αποφασίσει ο Μπαρτζώκας για τον Πρίντεζη!
| 2020-11-14 15:45:00

"Τρελή" απόφαση Μπαρτζώκα! "Τελειώνει" τεράστιο όνομα του Ολυμπιακού - Βρήκε αντικαταστάτη!

του Pick n' Scroll
"Τρελή" απόφαση Μπαρτζώκα! "Τελειώνει" τεράστιο όνομα του Ολυμπιακού - Βρήκε αντικαταστάτη!

Ολυμπιακός: Είναι στο 5-3 στην Ευρωλίγκα, αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερο απολογισμό, χάνοντας δικά του παιχνίδια, όπως ήταν αυτό με τη Ζαλγκίρις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Θα μπορούσε επίσης να πάρει τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο, αλλά εκεί έπαιξε απογοητευτικά.

Απογοητευτικός ήταν και προχθές κόντρα στην Αλμπα, αλλά στο τέλος μπόρεσε να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη και να πάει έτσι με πολύ καλή ψυχολογία στην διαβολοβδομάδα. Εκεί, όπου έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα και τη Βιλερμπάν.

Αυτό, πάντως, που κάνει εντύπωση στα τελευταία δύο παιχνίδια είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής του Γιώργου Πρίντεζη. Ενός παίκτη-σύμβολο του Ολυμπιακού, που στα 35 του παραμένει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Τόσο με τη Ζενίτ, όσο και με την Αλμπα ο Πρίντεζης έπαιξε λιγότερο από 9 λεπτά, κάτι που δεν είναι σύνηθες, έστω κι αν όπως αναφέραμε είναι πλέον 35 ετών, πηγαίνοντας στα 36.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν παραπονιέται, είναι επαγγελματίας, κάνει αυτό που πρέπει κι αυτό που θέλει είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του βλέπει σαφώς τα πράγματα από τη θέση του προπονητή και θεωρεί ότι ενεργεί σωστά.

Η μείωση του χρόνου συμμετοχής του Πρίντεζη σαφώς έχει να κάνει με το ότι έχει ενεργοποιηθεί πλέον για τα καλά ο Ζαν-Σαρλ. Ενας παίκτης πολύ αθλητικός, που με την Αλμπα έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ζαν-Σαρλ μπορεί να παίξει και "4" και "5" και είναι εργαλείο που ο Μπαρτζώκας θα χρησιμοποιεί τουλάχιστον για 15 λεπτά ανά παιχνίδι.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα συνεχίσει ο χρόνος του Πρίντεζη να είναι μικρός με το πρόβλημα να μεγαλώνει, καθώς δεν υπάρχουν παιχνίδια του Ολυμπιακού για την Α1 και έτσι για τον κάθε παίκτη των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο να βρει τον ρυθμό του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρυλλίζει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει - Το έχει μάθει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags