Facebook Pixel Νίκος Παππάς: Αυτός θα έσωζε τον Παναθηναϊκό
| 2020-11-20 15:33:00

Άναψαν φωτιές με Παππά - Αυτός θα έσωζε τον ΠΑΟ - Άνετα αντί του Φόστερ - Θα το κάνει ο Δημήτρης;

του Pick n' Scroll
Άναψαν φωτιές με Παππά - Αυτός θα έσωζε τον ΠΑΟ - Άνετα αντί του Φόστερ - Θα το κάνει ο Δημήτρης;

Παναθηναϊκός - Νίκος Παππάς: Φωτιά πήρε το πρωί το Twitter, όταν ο ατζέντης του Νίκου Παππά έγραψε στα αγγλικά ότι "η μεγάλη επιστροφή έρχεται", συνοδεύοντας την ανάρτησή του με "πράσινες" μπαλίτσες.

Πήρε φωτιά, γιατί όλων των μυαλό πήγε στον Παππά και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Εξάστερο. Η φωτιά, όμως άρχισε να σβήνει όταν ο Νίκος Σπανός διευκρίνισε ότι "τα τουίτς στα αγγλικά είναι για διεθνείς εξελίξεις, για κάτι εντός των τειχών θα χρησιμοποιούσα την ελληνική... Εξάλλου τέτοια θέματα δεν βγαίνουν στα τουίτερ...".

Η φωτιά έσβησε εντελώς λίγο πιο μετά όταν η Ούνιξ Καζάν (φοράει πράσινα) ανακοίνωσε την επιστροφή του Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος είναι πελάτης του Σπανού.

Και όμως πολλοί συμφωνούν ότι ο Νίκος Παππάς θα ήταν κατάλληλος γι' αυτόν τον Παναθηναϊκό. Θα βοηθούσε πολύ με τη δεδομένη του ποιότητα, αλλά και με την εμπειρία του, που αρκετοί παίκτες του τωρινού ρόστερ δεν διαθέτουν.

Όπως ο Μάρκους Φόστερ, με τον οποίο παίζουν στην ίδια θέση. Ο Παππάς επιπλέον παίζει από πέρυσι πολύ καλύτερη άμυνα, όπως έδειξε σε αρκετά ματς της Ευρωλίγκας. Ειδικά με Βαλένθια και Μπασκόνια ο Παναθηναϊκος έπαιξε άμυνα με τα μάτια, καθώς δέχθηκε 94 πόντους ως μέσο όρο.

Ο διεθνής γκαρντ κανονικά θα ήταν ήδη στην ομάδα, αλλά χώρισαν οι δρόμοι του με το "τριφύλλι" με άκομψο τρόπο. Κι αυτό, γιατί ο παίκτης ειδοποιήθηκε σχετικά μία ώρα πριν από τη μεγάλη συνέντευξη Τύπου, που είχε δώσει το νέο (διοικητικό και προπονητικό) σχήμα του Παναθηναϊκού, στις αρχές του Ιούλη. Και ενώ πριν είχε συμφωνήσει να μείνει με πολύ λίγα χρήματα και αυτό λόγω της μεγάλης του αγάπης για τον Παναθηναϊκό.

Σε όλα αυτά να θυμίσουμε ότι ο Παππάς είναι αγαπημένο παιδί της εξέδρας, αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο τελευταίος, πάντως, δεν ασχολείται με την ομάδα, όπως έγραψε και πριν από λίγο. Έγραψε επίσης ότι την ομάδα τρέχουν άνθρωποι που όπως τόνισε "πληρώνονται πολύ καλά". Τονίζουμε ότι τον Παναθηναϊκό τρέχουν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Τάκης Τριαντόπουλος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags