Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνουν νέο Πακουσέφσκι οι Αγγελόπουλοι - Ποιος παίρνει το 1 εκατ.
| 2020-11-23 22:38:00

Φέρνουν νέο Πακουσέφσκι οι Αγγελόπουλοι - Ποιος παίρνει το 1 εκατ. - Μαντζούκας και Μήτρου-Λονγκ!

του Pick n' Scroll
Φέρνουν νέο Πακουσέφσκι οι Αγγελόπουλοι - Ποιος παίρνει το 1 εκατ. - Μαντζούκας και Μήτρου-Λονγκ!

Ο Ολυμπιακός έδωσε πριν από λίγο φιλικό με το Μεσολόγγι, ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Μπασκόνια και σκέφτεται τι θα κάνει με τα χρήματα που θα πάρει από τη μετακίνηση του Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο ΝΒΑ και την Οκλαχόμα. 

Οι Πειραιώτες θα πάρουν ένα ποσό πάνω από 1 εκατ. ευρώ, που ειδικά για την εποχή είναι πολύ μεγάλο. Αν μιλούσες για τα χρόνια του Τσίλντρες και του Κλέιζα, αυτό το ποσό δεν θα έκανε αίσθηση. Πλέον, όμως, όλοι μετράνε και το τελευταίο ευρώ, ακόμη και οι Αγγελόπουλοι, που οικονομικά είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει.

Πολλά, λοιπόν, μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός με αυτό το ποσό. Μπορεί να πάει και να κλείσει από τώρα για του χρόνου τον Λευτέρη Μαντζούκα του Προμηθέα που ήθελε το καλοκαίρι. Μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται την περίπτωση του 20χρονου, Νίκου Χουγκάζ, που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Ιωνικό Νικαίας.

Μπορεί να έχει στο μυαλό του την περίπτωση του με καταγωγή από την Ελλάδα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που κόπηκε πριν από μερικές μέρες από τους Ιντιάνα Πέισερς. Μπορεί επίσης να αφήσει να περάσει χρόνος για να κάνει μία ηχηρή μεταγραφή, είτε στην περιφέρεια, είτε στη φροντ-λάιν, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο για να πετύχει τους στόχους του στην Ευρωλίγκα.

Μπορεί τέλος να πάει να βρει ή αν έχει βρει, να αποκτήσει τον... νέο Ποκουσέφσκι. Ο Σέρβος του πήγε μία χαρά του Ολυμπιακού. Χωρίς ουσιαστικά να τον χρησιμοποιήσει σε επίσημα παιχνίδια, τον έφτιαξε και τον πούλησε στο ΝΒΑ, παίρνοντας ένα εξαιρετικό ποσό. Γιατί λοιπόν να μην πάει να κάνει κάτι ανάλογο;

Αλλωστε οι άνθρωποί του έχουν τσεκάρει ήδη ορισμένες περιπτώσεις και τώρα που υπάρχουν τα παραπάνω χρήματα δεν αποκλείεται να πάνε να ενεργοποιήσουν κάποια από αυτές. Μιλάμε για νεαρούς παίκτες από το εξωτερικό σαν τον Ποκουσέφσκι και σαν τον Μούσα, που είχαν φέρει παλιότερα οι "ερυθρόλευκοι" και τώρα είναι στο ΝΒΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρασκήνιο στον Ολυμπιακό - Χτυπάνε το κεφάλι τους οι Αγγελόπουλοι - Ρεπορτάζ-"μπαμ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags