Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Ξεκάθαρος Μπαρτζώκας για Μπασκόνια: "Θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες - Περιορισμένη η front line"
Μπάσκετ
| 2020-11-25 13:28:00

Ξεκάθαρος Μπαρτζώκας για Μπασκόνια: "Θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες - Περιορισμένη η front line"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Μπαρτζώκας για Μπασκόνια: "Θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες - Περιορισμένη η front line"

Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων στάθηκε στις απουσίες και την έλλειψη ρυθμού, πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (26/11, 21:00).

«Προφανώς βλέπετε ότι συμβαίνει ή θα συμβεί σε όλους. Δεν μπορούμε να το επικαλούμαστε σαν δικαιολογία. Είναι ένας παράγοντας που θα παίξει ρόλο. Θα παίξουμε χωρίς πέντε παίκτες. Θα χρειαστεί να κάνουμε άλλα πράγματα για να κερδίσουμε το ματς», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τα προβλήματα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε για την Μπασκόνια:

«Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εκεί. Είναι μία ομάδα πρώτη στις κατοχές, παίζει σε υψηλό ρυθμό. Είδατε ότι έχασαν στο προηγούμενο ματς και ο προπονητής τους είπε ότι έχασαν επειδή δεν έπαιξαν στον ρυθμό τους. Θα έχουμε πρόβλημα αν επιτεθούμε χωρίς λογική και σκέψη στο καλάθι».

Σχετικά με τις απουσίες και την απουσία παιχνιδιών, σημείωσε: «Η front line είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Κάποιοι παίκτες θα ανέβουν μία θέση για να βγουν τα λεπτά. Έχουν μπει στην προπόνηση παιδιά από την δεύτερη ομάδα, μας έχουν βοηθήσει πολύ. Έχουμε καιρό να παίξουμε παιχνίδι. Μία εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση λόγω της καραντίνας και των κρουσμάτων. Το φιλικό μας βοήθησε, αλλά παραμένει πρόβλημα το γεγονός πως δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags