Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βρήκε τον νέο Πακουσέφσκι - Είναι Έλληνας - Τα σκάνε χοντρά - Φήμες και για ΠΑΟ!
| 2020-11-29 14:00:00

Βρήκε τον νέο Ποκουσέφσκι ο Ολυμπιακός - Είναι Έλληνας - Τα σκάνε χοντρά - Φήμες και για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Βρήκε τον νέο Ποκουσέφσκι ο Ολυμπιακός - Είναι Έλληνας - Τα σκάνε χοντρά - Φήμες και για ΠΑΟ!

Ο Ολυμπιακός έκανε τη μαγκιά του, παίρνοντας από πολύ μικρό τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι και στέλνοντας τον πριν από λίγες μέρες στο ΝΒΑ και την Οκλαχόμα. Είναι μαγκιά, γιατί ελάχιστοι ήξεραν τον μικρό, είναι μαγκιά επίσης γιατί οι Πειραιώτες θα πάρουν πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να δώσουν την ελευθέρας στον Σέρβο, ώστε να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να σου βγαίνουν κάθε φορά, αλλά είναι απαραίτητες για τα δεδομένα, στα οποία βρίσκεται σήμερα το ελληνικό μπάσκετ. Το παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ είναι χρήσιμο πλέον στους Αγγελόπουλους. Πριν από 10 χρόνια ούτε που θα ασχολιόντουσαν. Πλέον, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά μέτωπα και ένα από αυτά είναι να βρει έναν νέο Ποκουσέφσκι ή κάτι ανάλογο. Το δίκτυό του έχει απλωθεί παντού και οι άνθρωποί του είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν και πάλι. Αν και η φημολογία αναφέρει ότι ο νέος Ποκουσέφσκι έχει ήδη βρεθεί, είναι Ελληνας και πιο συγκεκριμένα είναι ο Λευτέρης Μαντζούκας του Προμηθέα. Σύμφωνα με αυτή τη φημολογία, ο 17χρονος θα κλείσει το καλοκαίρι που μας έρχεται στην ομάδα του Πειραιά, η οποία θα δώσει το απαραίτητο, βέβαια, αντίτιμο, που υπάρχει στην συμφωνία του παίκτη με τους Πατρινούς.

Κάποιοι άλλοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι θα μπει δυνατά και ο Παναθηναϊκός για τον Μαντζούκα, έχοντας το πλεονέκτημα ότι μπορεί να του δώσει χώρο, ειδικά αν δεν ανανεώσουν ο Παπαπέτρου με τον Μήτογλου.

Πριν λίγες μέρες έπεσε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό το όνομα του σπουδαίου 20χρονου Σέρβου, Φιλίπ Πετρούσεφ. Είναι, όμως, μία απίθανα δύσκολη περίπτωση. Είναι παίκτης που ανήκει στην ομάδα Μέγκα Σόκερμπετ του περίφημου ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, και το μέλλον του θα είναι είτε το ΝΒΑ, είτε κάποια πλούσια ευρωπαϊκή ομάδα, όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα ή η ΤΣΣΚΑ. Αν μπορέσει να κάνει και αυτό το κόλπο ο Ολυμπιακός, θα είναι τεράστιος μάγκας. Θαύματα τέτοια, όμως, δεν γίνονται, ειδικά τη σημερινή εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείσιμο ματιού από Μαρινάκη - Συμφώνησε με τρεις παικταράδες - Δεν... υπάρχει - Τρέλα στο λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags