Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός "τελειώνει" μετά την ξεφτίλα με Βιλερμπάν
| 2020-12-02 15:01:00

To πρώτο "κεφάλι": Αυτός "τελειώνει" μετά την ξεφτίλα με Βιλερμπάν - Μεγάλο συμβόλαιο!

του Pick n' Scroll
To πρώτο "κεφάλι": Αυτός "τελειώνει" μετά την ξεφτίλα με Βιλερμπάν - Μεγάλο συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός ήταν σκιά του καλού του εαυτού στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν και έτσι όπως πήγαν τα πράγματα είναι και τυχερός που έχασε με 24 πόντους.

Κάλλιστα η διαφορά θα μπορούσε να είχε ξεπεράσει τους 30 πόντους, αφού οι Γάλλοι με τα 17 τους τρίποντα θύμιζαν Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο Παναθηναϊκoς από την άλλη πλευρά μία ομάδα, που ήταν σαν να κατέβηκε για να χάσει. Χωρίς πάθος για άμυνα, χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς τίποτα.

Αύριο υπάρχει το ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι με την Αρμάνι, εκεί όπου ο Γιώργος Βόβορας και οι παίκτες του θα κοιτάξουν να αντιδράσουν. Γιατί δεν είναι μόνο η συντριβή στη Γαλλία, είναι και οι δύο ανάλογες στην Ισπανία με Βαλένθια και Μπασκόνια, που ακόμη δεν έχουν ξεχαστεί.

Αν και τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο, δεν αποκλείεται μετά τον αγώνα με την Αρμάνι να υπάρξει κάποια αλλαγή, προκειμένου και να ταρακουνηθεί η κατάσταση και να βελτιωθούν κάποια πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι ολοφάνερα.

Χθες με εξαίρεση τον Γιώργο Παπαγιάννη, όλοι ήταν κάκιστοι. Ο Ζακ Ογκαστ δεν αποτέλεσε την εξαίρεση. Ηθελε να παλέψει, αλλά δεν του βγήκαν πράγματα, προσθέτοντας έναν ακόμη αρνητικό κρίκο στη φετινή του αλυσίδα.

Ο Ογκαστ αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως βελτιωμένος από τη διετή του παρουσία στην Γαλατά, αλλά μέχρι τώρα παρουσιάζει το απόλυτο μηδέν. Και μάλιστα δίνονται αρκετά χρήματα για το συμβόλαιό του. Χρήματα, με τα οποία ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει παίκτη σαν τον Ρέινολντς της Μπάγερν, που κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το καμπανάκι έχει ήδη χτυπήσει για τον Ογκαστ και δεν θα αργήσει να χτυπήσει πιο δυνατά αν συνεχίσει να παρουσιάζει το πρόσωπο που δείχνει μέχρι τώρα. Δεν είναι εννοείται ο βασικός υπεύθυνος γι' αυτό που παρουσιάζεται από τον Παναθηναϊκό, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως την πληρώνουν λίγοι. Είτε ο προπονητής, είτε κάποιος παίκτης.

Δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για κάτι, αλλά την ίδια ώρα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός! Νέα δήλωση... φωτιά του Σπανούλη - "Θέλω να παίξω συμπαίκτης με τον..." - Τρέμουν όλοι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags