Facebook Pixel Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Εκεί στάθηκε ο Βόβορας μετά το διπλό με Αρμάνι: "Βγάλαμε αντίδραση - Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και..."
Μπάσκετ
| 2020-12-04 00:54:00

Εκεί στάθηκε ο Βόβορας μετά το διπλό με Αρμάνι: "Βγάλαμε αντίδραση - Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και..."

Sportdog Team
Εκεί στάθηκε ο Βόβορας μετά το διπλό με Αρμάνι: "Βγάλαμε αντίδραση - Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και..."

Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Στην άμυνα που έπαιξαν οι Πράσινοι και στην αντίδραση που έβγαλαν μετά την βαριά ήττα από την Βιλερμπάν στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι στο Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

- Για τη νίκη επί της Αρμάνι: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Ξέραμε ότι η Αρμάνι έχει παίκτες στους οποίους πρέπει να παίξεις καλή ατομική άμυνα. Στα τελευταία λεπτά παίξαμε καλή άμυνα στο ένας εναντίον ενός, πήραμε τα ριμπάουντ κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί πριν από 48 ώρες είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δείξαμε αντίδραση, σωστή αμυντική νοοτροπία και αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα για μένα και για την υπόλοιπη σεζόν».

- Για τα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του: «Το πιο σημαντικό είναι και σχετικά με αυτό μιλήσαμε σε ένα τάιμ άουτ είναι να παίξουμε ως ομάδα. Να πασάρουμε την μπάλα να έχουμε καλύτερες αποστάσεις. Είναι δύσκολο να σκοράρεις στην πίεση της Αρμάνι αλλά τα κλειδιά είναι να δείξεις χαρακτήρα. Για να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Αρμάνι πρέπει να δείξεις χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags