Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει "σκούπα" ο Βόβορας! Τελειώνει δύο - Σκάει και μεταγραφάρα - Όλα για όλα για την 8άδα!
Μπάσκετ
| 2020-12-12 17:30:00

Παίρνει "σκούπα" ο Βόβορας! Τελειώνει δύο - Σκάει και μεταγραφάρα - Όλα για όλα για την 8άδα!

του Pick n' Scroll
Παίρνει "σκούπα" ο Βόβορας! Τελειώνει δύο - Σκάει και μεταγραφάρα - Όλα για όλα για την 8άδα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε βήμα πίσω με την ήττα από τη Ζαλγκίρις και ο προβληματισμός επανήλθε στις τάξεις του. Ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει μόνο με την ήττα, αλλά και με την εμφάνιση. Οι Πράσινοι δεν ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους και έχασαν με κάτω τα χέρια από μία ομάδα, που προερχόταν από έξι συνεχόμενες ήττες.

Η Ζαλγκίρις φάνηκε πιο διαβασμένη και σίγουρα πιο αποφασισμένη για τους δύο βαθμούς απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό, που με εξαίρεση ένα πολύ μικρό διάστημα, ήταν πολύ νωχελικός, μέχρι και υπνωτισμένος.

Ελπίδα για πρόκριση στην οκτάδα δεν φαίνεται να υπάρχει με αυτή την εικόνα, εκείνο που δεν θέλει με τίποτα να χάσει ο Εξάστερος είναι την επαφή του με την οκτάδα. Να μείνει, δηλαδή, πολύ πίσω και μετά από ένα σημείο να παίζει αδιάφορα βαθμολογικώς ματς στην Ευρωλίγκα.

Την εβδομάδα που μας έρχεται, έχει δύο ακόμη παιχνίδια στην έδρα του με Ρεάλ και Άλμπα. Θα είναι δύο αγώνες που θα κρίνουν ίσως και το μέλλον κάποιων παικτών. Αν και οι οικονομικές δυνατότητες δεν είναι ιδιαίτερες, δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση ενίσχυσης.

Ο Μάρκους Φόστερ ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά την σεζόν, τον τελευταίο καιρό είναι πολύ πεσμένος και σε αυτό συνετέλεσε και ο τραυματισμός που είχε. Ο Ζακ Όγκαστ από την άλλη πλευρά δεν έχει φανεί καθόλου, ήρθε και ο ιός και τελευταίως ο τραυματισμός και το αποτέλεσμα προσφοράς του ομογενούς σέντερ είναι μηδενικό.

Την ίδια ώρα άλλες ομάδες που παλεύουν για την οκτάδα ενισχύονται, γιατί έχουν μεγάλο πορτοφόλι. Η Φενέρ πήρε τον Μεξικάνο Πέρεζ, θα κάνει και μπαμ από το ΝΒΑ, η Μπάγερν πήρε ήδη Σίλι και Γκιστ, και πάει λέγοντας.

Αν και οικονομικά όχι δυνατός ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μία κίνηση θα μπορεί να την κάνει. Με την αγορά όσο περνάει ο καιρός να γίνεται πιο πλούσια, αφού μένουν πολλοί παίκτες ελεύθεροι από το ΝΒΑ, που η κανονική του περίοδος ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρεπορτάζ-φωτιά για ΑΕΚ! Το πήρε πάνω του ο Μελισσανίδης - Αυτόν φέρνει από Παναθηναϊκό

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags