Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Καθάρισε"¨τον Άρη με σούπερ Τσαμπλούρη ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-12-13 18:11:00

Το ντέρμπι βάφτηκε "ασπρόμαυρο" - "Καθάρισε"¨τον Άρη με σούπερ Τσαμπλούρη ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το ντέρμπι βάφτηκε "ασπρόμαυρο" - "Καθάρισε"¨τον Άρη με σούπερ Τσαμπλούρη ο ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 13 αγωνιστικά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και ο Γιώργος Τσαλμπούρης με τα μεγάλα σουτ του στο τέλος και τους 22 πόντους συνολικά, ήταν αρκετά, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη επί του Άρη. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγάλη νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο, στη «ζώνη» του Καμπερίδη, αλλά ο Κουζέλογλου (16π. ) δεν ήταν αρκετός, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την ανατροπή. Δεύτερη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (2-5), έμεινε στο 2-3 ο Άρης, που κοιτάει και την επόμενη μέρα του...

Ο Άρης είτε με τον Σούλερ είτε με τον Τσάλμερς, βρήκε από νωρίς ρυθμό στην επίθεση, «χτυπώντας» στον αδύναμο αμυντικά Μπιτς. Η είσοδος Παπαντωνίου και Μήτρου-Λονγκ έφεραν ενέργεια στην άμυνα και με ένα 10-0 και τις λύσεις του Τσαλμπούρη, οι γηπεδούχοι έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο 27-24.

Ο ΠΑΟΚ πλέον είχε αλλάξει το μομέντουμ, με τους δύο στην περιφέρεια και τον Τσαλμπούρη να βάζει τα πάντα (15π.) για να «τρέξει» ένα επιμέρουρ σκορ 22-2 και να πάει στο 39-26. Η αλλαγή της άμυνας σε ζώνη από τον Καμπερίδη, βελτίωσε κάπως την κατάσταση για τον Άρη, που με κάποιες λύσεις από Λιτλ και Ντραγκίσεβιτς, έκλεισε το πρώτο μέρος με το σκορ στο 47-35.

Ο Άρης με τη «ζώνη» στην άμυνα, χάλασε το μυαλό του ΠΑΟΚ στην επίθεση, που σούταρε τρίποντα από παντού, αλλά είτε με την πίεση στο επιθετικό ριμπάουντ, είτε με δικές του καλές άμυνες, κρατούσε την απόσταση του (62-46).

Στην τέταρτη περίοδο, ο Καμπερίδης επέλεξε να πάει στο ευέλικτο σχήμα, με Σλαφτσάκη και Κουζέλογλου και μετά από μία αψιμαχία Σταμάτη-Μήτρου-Λονγκ, βρήκε μεγάλα σουτ από Κουζέλογλου και Λιτλ, για να μειώσει σε 71-62. Ο Τσαλμπούρης με μεγάλό τρίποντο, είχε κάνει το 71-57 και σε εκείνο το σημείο, πατώντας τη γραμμή, έκανε το 73-62, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, το οποίο έληξε στο 75-64.

Δεκάλεπτα: 27-24, 47-35, 62-46, 75-64

Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags