Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις με τον αντι-Μακ - "Κλέψαμε" τη λίστα Βόβορα
| 2020-12-16 11:00:00

Ραγδαίες εξελίξεις με τον αντι-Μακ! "Κλέψαμε" τη λίστα Βόβορα - "Παιδί" του Σάρας - Μπαμ με Έλληνα!

του Pick n' Scroll
Ραγδαίες εξελίξεις με τον αντι-Μακ! "Κλέψαμε" τη λίστα Βόβορα - "Παιδί" του Σάρας - Μπαμ με Έλληνα!

Παναθηναϊκός: Αναφέραμε και προχθές ότι ο Σέλβιν Μακ δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στο Τριφύλλι. Έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο μήνες με τους "πράσινους" και αυτό λήγει στις αρχές του άλλου μήνα, ενώ χθες στο παιχνίδι με τη Ρεάλ τραυματίστηκε. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαριστεί αν θα ανανεωθεί ή όχι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Επειδή υπάρχει πιθανότητα να μη συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ο Εξάστερος είναι υποχρεωμένος να βρει λύσεις, ώστε να είναι έτοιμος αν παραστεί ανάγκη. Η εικόνα της αγοράς δείχνει ότι θα βρει τη λύση από το ΝΒΑ, εκεί όπου κόβονται και θα κοπούν πολλοί παίκτες.

Ο Γιώργος Βόβορας θα ήθελε να πάρει παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά γενικώς θέλει έναν παίκτη που θα του κάνει τη δουλειά. Ο πρώην πλέι-μέικερ της Ζαλγκίρις, Ντέρικ Ουόλτον, φεύγει από τους Σίξερς και είναι πιθανό να αποτελέσει μία επιλογή για τον Παναθηναϊκό, στην περίπτωση πάντα που δεν συνεχίσει ο Μακ. Τον Ουόλτον τον είχε ο Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε, ο Αμερικάνος έπαιξε στο ΝΒΑ με Ντιτρόιτ και Κλίπερς.

Επίσης, μπορεί να απασχολήσει ο Τζος Γκρέι, που είχε απασχολήσει και πριν αποκτηθεί ο Πιέρ Τζάκσον. Ο Γκρέι ήταν προ ημερών να υπογράψει σε ομάδα της Τουρκίας, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Ο Γκρέι μάλιστα είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Βόβορα, αλλά ο Ελληνας προπονητής δεν τον προτίμησε το καλοκαίρι, λόγω μη ευρωπαϊκής εμπειρίας. Ίσως, όμως, τώρα να έχει αλλάξει το σκεπτικό του.

Τέλος, δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κινηθεί ουσιαστικά αυτή τη φορά για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που δύσκολα θα συνεχίσει στους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο Λονγκ πέρα από καλός παίκτης μπορεί να αποκτήσει και ελληνικό διαβατήριο, αφού η μάνα του είναι Ελληνίδα. Ηδη παίζει εδώ ο αδερφός του, ο Ελάιζα, και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ. Παίζει, όμως, ως ξένος, ο νεαρός πλέι-μέικερ αφού δεν έχει βγει ακόμη το ελληνικό διαβατήριο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιτέλους! Πήρε τη "σκούπα" ο Μπόλονι! Τελείωσε τον... άμπαλο από τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags