Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέες βόμβες στον ΠΑΟ - Τελειώνουν κορυφαίοι Έλληνες
Μπάσκετ
| 2020-12-22 17:52:00

Νέες βόμβες στον ΠΑΟ - Τελειώνουν κορυφαίοι Έλληνες - Παίρνει νέο Μαντζούκα - Αλλάζουν τα πάντα!

του Pick n' Scroll
Νέες βόμβες στον ΠΑΟ - Τελειώνουν κορυφαίοι Έλληνες - Παίρνει νέο Μαντζούκα - Αλλάζουν τα πάντα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την τεράστια έκπληξη με την απόκτηση του Λευτέρη Μαντζούκα και κέρδισε τόσο σε εντυπώσεις, όσο και σε ουσία.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές μέσα από το sportdog, ο 17χρονος Γιαννιώτης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε τελικά τη περίπτωσή του. Και έτσι ο Παναθηναϊκός, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, έκανε την κίνησή του και τους τρέλανε όλους. Πολλοί υποπτεύονται ότι αποκτήθηκε ο Μαντζούκας αφού έβαλε το χέρι του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αυτή τη μεταγραφή, καθώς είναι πιθανό το ερχόμενο καλοκαίρι κάποιος από τους Παπαπέτρου και Μήτογλου να φύγει. Και των δύο τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Και δεν αποκλείεται να φύγουν και οι δύο. Ετσι στο "τριφύλλι" για να μην μείνουν τελείως πίσω στο θέμα του ελληνικού κορμού πήραν τον Μαντζούκα, ο οποίος υπολογίζεται την επόμενη σεζόν να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το ταλέντο του είναι μεγάλο και στην ηλικία των 18 χρόνων, που θα είναι την επόμενη χρονιά, θα πέσει στη φωτιά, όπως κάνει η Ρεάλ με τον Γκαρούμπα, όπως κάνει η Βιλερμπάν με τον Στραζέλ και πάει λέγοντας. Θα παίξει και φέτος, πάντως, αλλά του χρόνου θα είναι πιο έτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν πρόκειται να μείνει στον Μαντζούκα. Θα κυνηγήσει τουλάχιστον μία ακόμη τέτοια περίπτωση το καλοκαίρι που μας έρχεται, ώστε να γίνει ακόμη πιο δυνατός ο ελληνικός του κορμός. Αν το χτύπημα αυτό θα είναι από την ελληνική αγορά ή από τις ΗΠΑ, όπου υπάρχουν πολλοί και καλοί ομογενείς, αυτό κανείς δεν το ξέρει. Εχουν πει, όμως, οι "πράσινοι" στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι θα χτυπήσουν ό, τι καλύτερο μπορούν, θέλοντας αυτό που φτιάχνουν, να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο ελληνικό χρώμα.

Ακούγεται η περίπτωση του Καράμπελα του Περιστερίου αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το "τριφύλλι" θα χτυπήσει πιο δυνατό όνομα. Πιο καλό παίκτη από τον Καράμπελα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-βόμβα Αλαφούζου μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα - Τα αλλάζει όλα στον ΠΑΟ - Τώρα θα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags