Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι! Φέρνουν ψηλό-φωτιά
Μπάσκετ
| 2020-12-23 23:03:00

Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι! Φέρνουν ψηλό-φωτιά - Φήμες για άσο της Φενέρ - Μπαμ από Α1!

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι! Φέρνουν ψηλό-φωτιά - Φήμες για άσο της Φενέρ - Μπαμ από Α1!

Ο Ολυμπιακός έχασε και το παιχνίδι με την Φενέρ, εκεί, όπου ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο ήττες από Βαλένθια και Ρεάλ. Την ίδια ώρα έβαλε και πάλι τους Τούρκους στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Τούρκοι είχαν χάσει σημαντικό έδαφος τον τελευταίο καιρό, αλλά μετά τη νίκη αυτή, την επιστροφή του Βέσελι και την απόκτηση των Γκούντουριτς και Πέρεζ, μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.

Για τον Ολυμπιακό ακούγονται πολλά τελευταίως και κυρίως στο επίκεντρο βρίσκεται ο Οκτάβιους Ελις. Ο Αμερικάνος σέντερ δεν παίζει άσχημα, αλλά όσοι τον κρίνουν, θεωρούν ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται κάτι πιο δυναμικό σε αυτή την θέση. Έναν παίκτη σαν τον Γεκίρι της Μπασκόνια ή σαν τον Γκουντάιτις της Ζενίτ. Έναν πολύ ψηλό σέντερ, δηλαδή, που να δίνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον Μάρτιν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει απόφαση για αλλαγή του Ελις. Αλλά δεν αποκλείεται αν ο Αμερικάνος δεν δώσει κάτι παραπάνω ή τα αποτελέσματα της ομάδας συνεχίσουν να είναι άσχημα, να γίνει η αντικατάσταση.

Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να πάρει έτοιμο και παιγμένο παίκτη. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, υπήρχε έντονη φημολογία για τον Τσαντ Μπράουν, που παίζει εξαιρετικά με την φανέλα του Μεσολογγίου. Μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής ήταν και πάλι πολύ καλός απέναντι στον Παναθηναϊκό και στον πολύ φορμαρισμένο Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Τσαντ Μπράουν παίζει για πρώτη φορά μπάσκετ μακριά από την Αμερική και ήδη υπάρχουν ευρωπαϊκές ομάδες, που κοιτάζουν την υπόθεσή του. Είναι θέμα χρόνου να κάνει το βήμα παραπάνω, καθώς τα προσόντα του είναι για ομάδα καλύτερη του Μεσολογγίου, και μάλιστα αναφέρεται ότι είναι κοντά σε ισπανικό κλαμπ.

Αναφέραμε, όμως, ότι ο Ολυμπιακός αν αλλάξει τον Ελις, θα πάει σε έτοιμο παίκτη τύπου Γεκίρι και Γκουντάιτις. Ισως και του Τζόνι Χάμιλτον, που οι πληροφορίες τον θέλουν να φεύγει από την Φενέρ.

Μην αποκλείσετε, πάντως, το ενδεχόμενο να γίνει στροφή και να αποκτηθεί περιφερειακός. Οι τελευταίες εμφανίσεις του Τζένκινς βάζουν σκέψεις και για μία τέτοια πιθανότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση Αγγελόπουλων - Μεταγραφάρα τώρα - Τρομερή σεζόν... σκότωσε τον ΠΑΟ - Αυτόν "διώχνει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags