Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει... Γκάλη ο ΠΑΟ! Νέα έξυπνη βόμβα μετά τον Μαντζούκα - Έλληνας με "όργια" στην Αμερική!
| 2020-12-27 14:00:00

Παίρνει... Γκάλη ο ΠΑΟ! Νέα έξυπνη βόμβα μετά τον Μαντζούκα - Έλληνας με "όργια" στην Αμερική!

του Pick n' Scroll
Παίρνει... Γκάλη ο ΠΑΟ! Νέα έξυπνη βόμβα μετά τον Μαντζούκα - Έλληνας με "όργια" στην Αμερική!

Ο Παναθηναϊκός έχει στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με τη νίκη να είναι μονόδρομος απέναντι σε μία ομάδα που άλλαξε προπονητή.

Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος για την οκτάδα. Δεν είναι ότι έχουν μεγάλες πιθανότητες να καταφέρουν να προκριθούν. Είναι, όμως, ότι δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με τις θέσεις πρόκρισης, άρα και το κίνητρό τους στην Ευρωλίγκα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι ό,τι χειρότερο.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός σκέφτεται και το μέλλον του και σε αυτό το πλαίσιο είναι και η απόκτηση του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Προμηθέα. Του πιο ταλαντούχου, δηλαδή, νεαρού Έλληνα παίκτη. Θα υπάρξει, όμως, και συνέχεια με τους ανθρώπους της ΚΑΕ να έχουν απλώσει παντού τα δίχτυα τους. Ακούγονται διάφορα ονόματα όπως του Καράμπελα και του Τόλα του Περιστερίου, όπως του Χουγκάζ του Ιωνικού Νικαίας, αλλά ο Εξάστερος δουλεύει κι άλλες περιπτώσεις, πιο δύσκολες και πιο καλές.

Δουλεύει, όμως, με μυστικότητα, όπως έκανε και στην περίπτωση του Μαντζούκα, τον οποίο ενέταξε στο δυναμικό του, χωρίς σχεδόν κανείς να πάρει χαμπάρι.

Ο Παναθηναϊκός έχει στραμμένα τα βλέμματα του και στις ΗΠΑ, όπου υπάρχουν αρκετοί καλοί ομογενείς παίκτες. Ενας τέτοιος είναι ο Κρις Μάντης, ο οποίος μόλις τις τελευταίες ώρες έφυγε από το χάι σκουλ και επέλεξε το κολέγιο του, που είναι το Απαλάχιαν Στέιτ.

Ο Μάντης, όπως και άλλοι ομογενείς παίκτες, χαρακτηρίζονται από το πολύ καλό τους σουτ, τομέας που έχει πρόβλημα το ελληνικό μπάσκετ. Ισως, όμως, η λύση σε αυτό το θέμα να έρθει από την Αμερική, όπως λύσεις είχε βρει το ελληνικό μπάσκετ από εκεί και κατά το παρελθόν.

Ο Νίκος Γκάλης είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αλλά μήπως ο Νικ Καλάθης ήταν κακή περίπτωση; Γκάλης δεν είναι, αλλά κι αυτός είναι σπουδαίος παίκτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σαρώνει" στην Ελλάδα ο ΠΑΟ - Νέο... χτύπημα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν με ταλεντάρα οι Πράσινοι!

Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές επιδόσεις του Κρις Μάντη στο σουτ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags