Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απηύδησε o Βόβορας - "Τελειώνει" τον ανύπαρκτο
| 2020-12-28 15:30:00

Απηύδησε o Βόβορας! Τελειώνει τον ανύπαρκτο - Έρχεται αντικαταστάτης-έκπληξη - Τα πρώτα ονόματα!

του Pick n' Scroll
Απηύδησε o Βόβορας! Τελειώνει τον ανύπαρκτο - Έρχεται αντικαταστάτης-έκπληξη - Τα πρώτα ονόματα!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ισοπεδωτικός την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή με τον Γιώργο Παπαγιάννη να προσθέτει μία ακόμη πολύ μεγάλη εμφάνιση με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. Οι"πράσινοι" επικράτησαν με 106-74 και ο Παπαγιάννης πιστοποίησε για μία ακόμη φορά την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται.

Ο Παναθηναϊκoς, όμως, θέλει να τεστάρει τις δυνάμεις του, θέλει να δείξει ότι είναι πολύ καλός κυρίως στην Ευρωλίγκα, όπου ο συντελεστής δυσκολίας είναι πολύ μεγαλύτερος. Ο Παπαγιάννης κάνει αυτό που πρέπει και με το παραπάνω, αλλά δεν έχει τη βοήθεια, που θα ήθελε η ομάδα του, από τους μπακ απ σέντερ.

Βασικά αυτό αναμένεται από τον Ζακ Ογκαστ, ο οποίος στη δεύτερή του θητεία στο "τριφύλλι" δεν έχει δώσει κάτι σημαντικό. Αν και μία φορά τον έθεσε εκτός ο κορωνοϊός και τελευταίως ο τραυματισμός, που είχε πριν από μερικές εβδομάδες στη Νίκαια στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Και όταν ήταν καλά, όμως, δεν μπόρεσε να φανεί.

Ο Ογκαστ έχει δυνατότητες, αλλά δεν τις έχει δείξει μέχρι στιγμής με τις φήμες περί αντικατάστασης του να δίνουν και να παίρνουν. Φούντωσαν μάλιστα ακόμη πιο πολύ, όταν γνωστοποιήθηκε ότι φεύγει από τον Ερυθρό Αστέρα ο Εμάνουελ Τέρι, ένας ψηλός που άρεσε το καλοκαίρι στον Γιώργο Βόβορα και τους συνεργάτες του.

Για τον Παναθηναϊκό ακούστηκε και ο Τσαντ Μπράουν, που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με το Μεσολόγγι. Δεν υπάρχει, όμως, θέμα, γιατί βάσει κανονισμών ο Μπράουν δεν μπορεί να παίξει με τους "πράσινους" στο πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα μπορεί, αλλά ο Παναθηναϊκός αν θα πάρει παίκτη θα είναι και για την Ευρώπη και για την Α1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατζέντης του Μπράουν είναι ο Μηνάς Τουκμενίδης, ο οποίος ήταν ατζέντης του Δημήτρη Διαμαντίδη στα ένδοξα χρόνια του Μήτσου.

Προς το παρόν, πάντως, ο Παναθηναϊκος περιμένει από τον Ογκαστ τώρα, που έγινε πάλι καλά, να δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Αν δεν τα καταφέρει ούτε τώρα, δεν αποκλείεται τελικά να προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags