Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν ψάχνουν για ενίσχυση την παρούσα χρονική περίοδο.
| 2021-01-02 14:05:00

Ποιος Μαντζούκας; Γι’ αυτόν τον παικταρά "σφάζονται" Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Έρχεται από το NBA!

του Pick n' Scroll
Ποιος Μαντζούκας; Γι’ αυτόν τον παικταρά "σφάζονται" Ολυμπιακός και ΠΑΟ - Έρχεται από το NBA!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν ψάχνουν για ενίσχυση την παρούσα χρονική περίοδο. Παρότι έχουν αγωνιστικές ελλείψεις, δεν είναι διατεθειμένοι να ανακατέψουν την τράπουλα. Χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι δεν θα γίνει αυτό κάποια στιγμή. Και δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει εκεί, που δεν το περιμένουμε. Ετσι δεν έκανε άλλωστε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Λευτέρη Μαντζούκα; Δεν είχε αναφερθεί τίποτα και ένα ωραίο απόγευμα ανακοίνωσε το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο.

Πάντως, αν κινηθούν για παίκτη οι «αιώνιοι», δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, καθώς πάνω από 100 περιπτώσεις είναι διαθέσιμες στο ΝΒΑ. Η αγορά είναι πολύ πλούσια και μάλιστα έχει τεράστια ονόματα, που προκαλούν πάταγο. Σαν τον Τάι Λόσον, που πήγε και πήρε ο Κολοσσός.

Ο Μάικλ Κιντ-Γκίλχριστ είναι ένας από τους διαθέσιμους. Ηταν νο2 στο ντραφτ του 2012 και στην μέχρι τώρα πορεία του έχει παίξει στην Σάρλοτ και στο Ντάλας του Ντόντσιτς. Παρότι είναι 27 ετών, τα ψωμιά του στο ΝΒΑ τα έχει φάει, αλλά για την Ευρώπη είναι πολυτέλεια.

Πριν από μερικές μέρες τον αποδέσμευσαν οι Νιου Γιορκ Νικς.

Επίσης, πολύ καλό όνομα (όχι τεράστιο όμως) με προοπτική μάλιστα είναι ο Ντζάναν Μούσα, ο Βόσνιος φόργουορντ, ο οποίος ως πιο πιτσιρικάς είχε έρθει στην Ελλάδα και είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό. Στα 21 του «κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Πίστονς και θεωρείται δύσκολο να βρει άλλη ομάδα στο ΝΒΑ.

Ετσι δεν αποκλείεται η επιστροφή του στην Ευρώπη. Σε μία τέτοια περίπτωση πολλές θα είναι οι μεγάλες ομάδες, που θα τον κυνηγήσουν, αφού έχει ταλέντο και πολλά χρόνια μπάσκετ μπροστά του.

Υπάρχουν, όπως αναφέραμε, κι άλλα, πολλά και ενδιαφέροντα ονόματα, στην αγορά του ΝΒΑ, αλλά προς το παρόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παρακολουθούν τα πράγματα και κρατούν στάση αναμονής. Πάντα, όμως, έχουν έτοιμη την διαδικασία για να «πυροβολήσουν». Μένει να δούμε αν και πότε θα γίνει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη στο Λιμάνι - Φωτιά μετά τον Ρέαμπτσιουκ - Φορ που ήθελε κι άλλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags